Βάλε κανέλα σε ζεστό νερό, ο «μαγικός» χυμός πίνεται και αλλάζει ζωές!

Το ελιξήριο για το οποίο κανείς δεν γράφει!

Βάλε κανέλα σε ζεστό νερό, ο «μαγικός» χυμός πίνεται και αλλάζει ζωές!

Βάλε κανέλα σε ζεστό νερό και ο «μαγικός» χυμός πίνεται! Αλλάζει ζωές και μόλις δεις τα οφέλη του θα πάθεις αμοκ! Είναι ελιξήριο και σχεδόν κανείς δεν το λέει...

Η κανέλα χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή ιατρική της Κίνας. Το αρωματικό μπαχαρικό περιέχει ασβέστιο, φυτικές ίνες και μαγγάνιο ενώ στο εσωτερικό του φλοιού του υπάρχουν θεραπευτικά αιθέρια έλαια.

Όταν η οργανική κανέλα συνδυάζεται με συστατικά όπως το ελαιόλαδο και η καστανή ζάχαρη μπορεί να δημιουργηθεί μία πολύ καλή σπιτική συνταγή ομορφιάς. Διάβασε 4 χρήσεις της κανέλας που δε φαντάζεσαι..

Έχεις άσχημη αναπνοή; Μάσησε μερικά ξυλαράκια κανέλας ή κάνε γαργάρες με ζεστό νερό μέσα στο οποίο έχεις ρίξει κανέλα και η αναπνοή σου θα φρεσκαριστεί αμέσως.

Δες και τι άλλο μπορείς να κάνεις αν βάλεις κανέλα σε ζεστό νερό...

Βάλε κανέλα σε χυμό λεμονιού, άπλωσε το στο πρόσωπο σου και η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα!

Η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα με αυτό το μυστικό! Βάλε λίγη κανέλα μέσα σε ένα χυμό λεμονιού και άπλωσε το με βαμβάκι στο πρόσωπο σου!

Η κανέλα αναμεμειγμένη με χυμό λεμονιού, είναι ένας ισχυρός αντιβακτηριακός παράγοντας. Εφαρμόστε την θεραπεία στο πρόσωπο και εκπλαγείτε από τα αποτελέσματά της!

Η κανέλα, όπως και το λεμόνι, έχει πολλά οφέλη για την υγεία, για αυτό και πρέπει να την εντάσσουμε στην διατροφή μας ακόμα και με τον πιο απλό τρόπο, δηλαδή βάζοντάς την στον καφέ. Το λεμόνι με την κανέλα όμως, επικεντρώνουν και οι δύο τη δράση τους σε δύο συγκεκριμένες περιοχές.

Ο χυμός λεμονιού μας βοηθάει στη μείωση, αν και δεν εξαφανίζει πλήρως, τα επίμονα σημάδια της ακμής.
Με τον ίδιο τρόπο, η κανέλα λειτουργεί για τη μείωση αυτών των μικρών μολύνσεων που δημιουργούνται από τα μαύρα στίγματα.

Αν συνηθίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτή την απλή θεραπεία κάθε βράδυ, θα δούμε την ακμή να μειώνεται και ταυτόχρονα να ελαττώνονται ακόμη και οι ουλές που σχετίζονται μ’ αυτή.

Συστατικά
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (5 γραμ.)
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού (10 ml)
Ένα μικρό δοχείο
1 βαμβάκι

Παρασκευή
Θα παρασκευάζετε αυτή τη θεραπεία προσώπου κάθε βράδυ, πριν πάτε για ύπνο. Με εντελώς καθαρό το πρόσωπό σας, θα εφαρμόσετε τη θεραπεία βασισμένη σε κανέλα και λεμόνι.

Εμποτίστε το βαμβάκι σε αυτό το μείγμα και εφαρμόστε το στις περισσότερο επηρεασμένες με ακμή περιοχές.

Αφήστε το για 5 λεπτά και έπειτα πλύνετε με ζεστό νερό.

Επαναλάβετέ το κάθε φορά που βλέπετε να εμφανίζεται κάποιο σημάδι ή οποτεδήποτε θέλετε να μειώσετε τις κηλίδες του προσώπου που σχετίζονται με την ακμή.

Επίσης, μπορείς να φτιάξεις σπιτική μάσκα για το πρόσωπο σου με κανέλα και άλλα δύο συστατικά!

Πηγή: athensmagazine.gr