Πάρε μαγειρική σόδα και πορτοκάλι και τρίψ'τα στο πρόσωπό σου! Θα γίνεις μια άλλη!

Θα μοιάζει 5 χρόνια νεότερη!

Πάρε μαγειρική σόδα και πορτοκάλι και τρίψ'τα στο πρόσωπό σου! Θα γίνεις μια άλλη!

Πάρε μαγειρική σόδα και πορτοκάλι και τρίψ'τα στο πρόσωπό σου! Θα γίνεις μια άλλη και σίγουρα αυτό το τρικ που αλλάζει ζωές, δεν στο έχει πει κανείς άλλος!

Η θεραπεία που ακολουθεί απαιτεί μόλις δύο συστατικά, κοστίζει λιγότερο από 50 λεπτά για να την φτιάξετε, και διώχνει τη λιπαρότητα και τα σπυράκια σε 20 λεπτά. Η μαγειρική σόδα απολεπίζει την επιδερμίδα και καταπολεμά την ακμή, ενώ το οξύ στο χυμό πορτοκαλιού συσφίγγει τους πόρους και φωτίζει το δέρμα!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος.


Παρασκευή
1. Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού. χυμό πορτοκαλιού με μια κουταλιά μαγειρική σόδα.


2. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

3. Αφήστε το για 20 λεπτά.

4. Βρέξτε τα δάχτυλα σας και αφαιρέστε τη μάσκα με κυκλικές κινήσεις για επιπλέον απολέπιση. Ξεπλύνετε.

5. Ακολουθήστε με ένα μια ενυδατική κρέμα.

Δες και τι θα γίνει αν βάλεις μαγειρική σόδα σε νερό...

Βάλε για πέντε λεπτά στο πρόσωπό σου μαγειρική σόδα! Το αποτελέσματα στα μάτια σου θα σε "παγώσει"

Βάλε στο πρόσωπό σου κοντά στα πέντε λεπτά μαγειρική σόδα! Το αποτέλεσμα που θα έχει όλο αυτό στα μάτια σου θα σε "παγώσει" σίγουρα!

Μερικά από τα οφέλη της μαγειρικής σόδας για την υγεία και την ομορφιά!

Το όξινο ανθρακικό νάτριο λειτουργεί τέλεια κατά της ακμής και κατά των σπυριών. Καταπολεμά οποιαδήποτε λοίμωξη και βοηθά στη χαλάρωση του δέρματος γύρω από τα σπυράκια, ώστε να μπορείτε να τα απομακρύνετε εύκολα.

Λειτουργεί ως ένα φυσικό αντιβιοτικό, και σβήνει τα σημάδια της ακμής και προωθεί τη διαδικασία ανάκτησης του δέρματος το οποίο είναι επιρρεπή στην ακμή.

Η μαγειρική σόδα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τους πόρους. Έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ανοίγει τους πόρους. Θα απορροφήσει την υπερβολική λιπαρότητα από το δέρμα και θα ανοίξει τους φραγμένους πόρους σας!

Πώς να προετοιμάσετε τη μάσκα της μαγειρικής σόδας για το πρόσωπο:

Αυτή η φυσική μάσκα είναι εξαιρετικά εύκολη για να την προετοιμάσετε, και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τη κάνετε στο σπίτι σας γρήγορα και εύκολα. Απλά αναμείξτε 1/2 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με 1 κουταλιά της σούπας κρύο νερό. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 10 λεπτά. Αργότερα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, και να εφαρμόστε την ενυδατική σας.

Το πρόσωπό σας θα είναι πιο απαλό και ενυδατωμένο από ποτέ. Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό σήμερα, και σίγουρα θα μοιραστείτε αυτό το μυστικό και με άλλες φίλες σας.

Τέλος, ελπίζουμε να ενημερωθήκατε για την "βόμβα" που έπεσε από τους γιατρούς! Πώς η μαγειρική σόδα "σκοτώνει" τον καρκίνο;