Συνδύασε αιθέρια έλαια με μαγειρική σόδα - "Βόμβα" αναζωογόνησης

Έχουμε την συνταγή κατευθείαν από τους γιατρούς

Συνδύασε αιθέρια έλαια με μαγειρική σόδα -

Η μαγειρική σόδα είναι η πιο φθηνή λύση για την υγεία στον κόσμο. Σήμερα το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει μια συνταγή "βόμβα" αναζωογόνησης για το σώμα σας σε συνδυασμό, βέβαια, με τα αιθέρια έλαια.

Είναι αποτελεσματική στο κρυολόγημα, στον καρκίνο, ευεργετική για την υγεία του στόματος, αποσμητική και πρέπει να την έχετε στο φαρμακείο του σπιτιού σας.

Πολλοί συγχέουν τη σόδα με το μπέικιν πάουντερ και την παρουσία του αλουμινίου. Η μαγειρική σόδα δεν έχει αλουμίνιο.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο (NaHCO3) που κοινώς ονομάζεται μαγειρική σόδα είναι μια φυσική ουσία που χρησιμοποιείται στο ανθρώπινο σώμα μέσα στην κυκλοφορία του αίματος για τη ρύθμιση του ρΗ, ως αντίβαρο στη δημιουργία οξέος, και είναι απαραίτητη για τη ζωή. Επηρεάζει το ρΗ των κυττάρων και των ιστών, την τάση στα υπόλοιπα κύτταρα, και αυξάνει το CO2 κι έτσι βοηθά στην οξυγόνωση.

Η συνταγή "βόμβα" αναζωογόνησης - Πώς να συνδυάσεις τα αιθέρια έλαια με τη μαγειρική σόδα

Υλικά

Μικρό μπολ ανάμειξης

1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα

1/2 φλιτζάνι του κιτρικού οξέος

1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου

Μπουκάλι ψεκασμού γεμάτο με νερό

Καλούπια από σιλικόνη για τις βόμβες

Εκτέλεση

Ανακατέψτε μαζί τη σόδα, το κιτρικό οξύ και το άμυλο αραβοσίτου σε ένα μικρό μπολ.
Σιγά-σιγά προσθέστε τα αιθέρια έλαια, και ανακατεύετε. Το πορτοκάλι είναι ένα άρωμα που ηρεμεί, η λεβάντα αναζωογονεί μαζί με το λεμονόχορτο.

Ψεκάζετε με ένα μπουκάλι σπρέι νερού, και ανακατεύετε. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να μοιάζει με υγρή άμμο.

Τοποθετήστε το μείγμα σε καλούπια σιλικόνης, και αφήστε το να στεγνώσει για οκτώ ώρες και προσεκτικά το αφαιρείτε από τα καλούπια.

Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε αναζωογόνηση, πετάξτε μια βόμβα στο κάτω μέρος του ντους σας και απολαύσετε την υπέροχη μυρωδιά. Μπορείτε ακόμη και να την προσθέσετε σε μια μπανιέρα για να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μπάνιο.

Πληροφορίες από emedi.gr

Επίσης, έχουμε και μια συνταγή με μαγειρική σόδα για να φτιάξεις μόνη σου αποσμητικό για το σώμα σου ώστε να μην χαλάς λεφτά σε σκευάσματα του σούπερ μάρκετ.