Για λαμπερό δέρμα βάλε μαγειρική σόδα και γάλα καρύδας - Το tips των γιαγιάδων παλιά

Θα τρελαθείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για λαμπερό δέρμα βάλε μαγειρική σόδα και γάλα καρύδας - Το tips των γιαγιάδων παλιά

Θες να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα και δεν γνωρίζεις τον τρόπο; Εμείς τον βρήκαμε και είναι tips των παλιών γιαγιάδων! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μαγειρική σόδα και γάλα καρύδας μαζί.

Για την περιποίηση της επιδερμίδας, γνωρίζουμε ότι οι φυσικές λύσεις είναι πάντα καλύτερες από τις χημικές, δεν έχουν παρενέργειες, ενώ τα αποτελέσματα είναι υπέροχα.

Εδώ μπορείτε να δείτε την καλύτερη τονωτική λοσιόν για τον καθαρισμό του προσώπου, οπότε ξεφορτωθείτε τα ακριβά, χημικά καλλυντικά που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η μέθοδος αυτή είναι απλή, φθηνή, γρήγορη και τα υλικά υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας.

Θα Χρειαστείτε:

  • Μαγειρική Σόδα
  • Λάδι Καρύδας

Μέθοδος

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρέχονται όλες οι οδηγίες για να φτιάξετε την τονωτική λοσιόν για τον καθαρισμό του προσώπου και να αποκτήσετε εκπληκτικό δέρμα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, θα την εφαρμόζετε 3 φορές την ημέρα και σύντομα θα έχετε λαμπερό δέρμα, χωρίς ακμή.

Δείτε το βίντεο:

Και για να σταματήσεις να δίνεις λεφτά στα σκευάσματα των σούπερ μάρκετ σου έχουμε πως να φτιάξεις βήμα βήμα με μαγειρική σόδα αποσμητικό! Δες εδώ την... συνταγή!

Κάν'το όπως οι Άγγλοι - Μπάνιο με μαγειρική σόδα για να αποκτήσεις δέρμα μωρού

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για το μπάνιο, το bath που κάνουν οι Άγγλοι και οι single ladies στις ταινίες με κρασί και μουσική πριν βγει ο δολοφόνος από το πλυντήριο. Αν θες να αποκτήσεις δέρμα μικρού μωρού τρέξε να προμηθευτείς μαγειρική σόδα κι απλά ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες!

Δεν πρόκειται να μακρηγορήσουμε για την επιδερμίδα και το κακό που της κάνουμε καθημερινά. Είναι τέτοια η λαχτάρα μας να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη συνταγή που θα περάσουμε κατευθείαν στο ψητό. Πριν όμως στραβώσετε το πρόσωπό σας σκεπτόμενες «που καιρός» και «δεν μπορώ, δεν μου αρέσει» μάθετε ότι το συγκεκριμένο κάνει θαύ-μα-τα για το δέρμα και χρειάζεται να το κάνετε μια φορά το μήνα. Έχουμε και τις οδηγίες για μετά. Βάλτε το στο πρόγραμμα, τι καλύτερο για Δευτέρα απόγευμα;

Θα χρειαστείτε:

  • Αλάτι νεκράς θάλασσας. Το βρίσκετε εδώ και στο κέντρο σε όποιο κατάστημα με μπαχαρικά και να πάτε. Είναι πάμφθηνο και κάνει θαύματα όχι μόνο για το δέρμα.
  • Μαγειρική σόδα. Μπορεί και να έχετε στο ντουλάπι σας.
  • Αιθέριο έλαιο λεβάντα. Επίσης μπορεί να έχετε, αν όχι αγοράστε ένα σαν το Βιολογικό αιθέριο Έλαιο Λεβάντα του Κορρέ (στα φαρμακεία), έχουμε άπειρες συνταγές που μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

Για να το κάνετε:

Καθαρίστε καλά τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό αλλά όχι με απορρυπαντικό και γεμίστε τη με νερό στη θερμοκρασία που θέλετε. Ρίξτε μέσα μια κούπα αλάτι, μια κούπα σόδα και 5 σταγόνες λεβάντα. Μουλιάστε για 20 λεπτά (ή για πάντα, εμείς σίγουρα θέλαμε). Έχοντας δοκιμάσει τη συνταγή πρέπει να σας πούμε πως η αίσθηση είναι απόλυτα χαλαρωτική στο βαθμό που θα σας συμβουλεύαμε να βγείτε με πολύ προσοχή μετά από το μπάνιο. Μην πλυθείτε με σαπούνι αλλά ταμπονάρετε το σώμα σας ελαφρά και συνεχίστε με μια ενυδατική κρέμα.