Αυτά είναι τα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για άψογη επιδερμίδα

Σου δίνει και extra tip

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτά είναι τα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για άψογη επιδερμίδα

Η Δούκισσα Νομικού επικοινωνεί καθημερινά με τις διαδικτυακές της φίλες και τους αποκαλύπτει όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Σε μια από τις αναρτήσεις της αποκάλυψε και τα μυστικά της για άψογη επιδερμίδα σαν και την δική της.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κατά σειρά αποκαλύπτει όλα τα βήματα που ακολουθεί για να έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

«Τώρα που κοιμήθηκαν τα παιδιά, βρήκα την ευκαιρία να σας δείξω την πολύ γρήγορη αλλά ταυτόχρονα τρομερά αποτελεσματική beauty routine μου. Σκεφτείτε πως στο βίντεο την κάνω με το ένα χέρι.
Ξεκινάω με το αγαπημένο μου glow scrub από τη σειρά smooth sugars. Το απλώνω σε νωπή επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ.
Extra tip: Φυσικά το εφαρμόζω και στα χείλη μου, ειδικά αυτή την περίοδο που τα νιώθω αφυδατωμένα.
Συνεχίζω με την glow mask από τη σειρά pure clay, την απλώνω σε στεγνή επιδερμίδα και την αφήνω για λίγη ώρα (μέχρι να αρχίσει να με φωνάζει κάποιο παιδί).
Τέλος, απλώνω σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό την ενυδατική κρέμα που έχει τριπλή φροντίδα.
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι από την Loreal Paris», έγραψε στην λεζάντα της.

Αν είσαι κι εσύ γαλανομάτα, όπως η Δούκισσα Νομικού, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις να βάλεις κι εσύ στα ρούχα σου, αυτό το υπέροχο χρώμα που επιλέγει προκειμένου να τονίζει τα μάτια της.

Γνωρίζεις πως η Δούκισσα Νομικού παραμένει λαμπερή; Αυτό είναι το ιδανικό προϊόν για την επιδερμίδα της

Εσύ γνωρίζεις πως η Δούκισσα Νομικού παραμένει λαμπερή; Αν όχι το μυστικό της το αποκάλυψε η ίδια και είναι πιο οικονομικό από ότι περίμενες. Αυτό είναι το ιδανικό προϊόν για την επιδερμίδα της.

Η ίδια είναι γνωστό πως προσέχει την εμφάνισή της και είναι μάλιστα και ambassador για γνωστή μάρκα καλλυντικών. Επομένως ήταν αναμενόμενο να κάνει τα πάντα για να κρατήσει το πρόσωπό της λαμπερό και ενυδατωμένο.

Πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό, και αυτό δεν είναι άλλο από το ντεμακιγιάζ της. Και συγκεκριμένα το Micellaire Water από την Loreal είναι αυτό που αγαπάει και την φροντίζει να διατηρεί την επιδερμίδα της.

Μιας και μιλάμε για την Δούκισσα ωστόσο, να σημειώσουμε πως η Δούκισσα Νομικού έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας και με την δική της συλλογή κοσμημάτων. Δείτε τα καλύτερα κομμάτια