Τα μαλλιά μακραίνουν με λεμόνι και λάχανο - Αυτή είναι η συνταγή

Θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα μαλλιά μακραίνουν με λεμόνι και λάχανο - Αυτή είναι η συνταγή

Ξέχνα ότι ήξερες! Το Youweekly.gr σου έχει την μυστική συνταγή για να κάνεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρηγορότερα! Ανακάτεψε μαζί λεμόνι και λάχανο και θα δεις δραματική αλλαγή!

Όλες οι γυναίκες καθημερινά ψάχνουν για τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς που θα τους χαρίσουν αλαβάστρινη επιδερμίδα, γερά νύχια, λαμπερά δόντια, μεταξένια μαλλιά και οτιδήποτε άλλο θα τους χαρίσει την ιδανική περιποίηση με το τέλειο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση όμως που δεν βρεθεί κάποιο αντίστοιχο προϊόν για να καλύψει τις ανάγκες τους αρχίζουν να ψάχνουν φυσικούς τρόπος για να το δημιουργήσουν μόνες τους.

Γι' αυτό λοιπόν το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε για σένα μια μοναδική "συνταγή" που θα κάνει θαύματα στα μαλλιά σου. Ξέρεις τι θα γίνει αν ανακατέψεις λεμόνι με λάχανο και τρίψεις τα μαλλιά σου; Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο αφού η αλλαγή είναι εμφανέστατη.

Το λάχανο αποτελεί εξαιρετική τροφή για τα μαλλιά, αφού περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, ασβέστιο, θείο, σίδηρο και μαγνήσιο.

Εφαρμόζοντας ένα μείγμα με βρασμένο λάχανο και φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού στο τριχωτό της κεφαλής μπορείτε να διευκολύνετε την ανάπτυξη των μαλλιών.

Εφαρμογή

  • Συμπιέστε ½ φλιτζάνι βρασμένο λάχανο και 1/8 φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό λεμονιού σε ένα μπλέντερ για να σχηματίσετε μια παχιά πάστα.
  • Τρίψτε αυτό το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής σας, αφήστε το για 30 λεπτά και στη συνέχεια βάλτε σαμπουάν ως συνήθως.

Αυτό μπορεί να γίνει δύο φορές την ημέρα. Τρέφει την τρίχα και την κάνει μεταξένια και λαμπερή.

Κι αν σου περισσεύει και λίγο λεμόνι φτιάξε αυτή την συνταγή! Είναι τέλεια

Να γιατί πρέπει να πίνεις νερό με λεμόνι κάθε μέρα

Ήξερες ότι το λεμονόνερο είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να δώσεις στο σώμα σου; Το ρόφημα αυτό είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, που έχουν τεράστια οφέλη για την υγεία σου. Αρχικά να σου πούμε (αν και το γνωρίζεις) πως τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνες C και B, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο και φυτικές ίνες, συστατικά που χρειάζεται το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Πόσο καλό είναι επομένως τα να πίνεις λεμονόνερο κάθε μέρα. Στο βίντεο παρακάτω θα δεις την απάντηση.