Φτιάξε το δικό σου highlighter σπίτι, με 3 απλά συστατικά

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Φτιάξε το δικό σου highlighter σπίτι, με 3 απλά συστατικά

Ψάξεις και εσύ τρόπο για να λάμψεις όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και να εκθαμβώσεις τους πάντες στην βραδινή σου έξοδο; Σου έχουμε απάντηση με το πιο απλό και τέλειο τρόπο. Μπορείς και εσύ τώρα να φτιάξεις το δικό σου highlighter σπίτι, με 3 απλά συστατικά.

Αν θες να αποκτήσεις αυτήν την λάμψη που έχουν και τα μοντέλα του εξωτερικού, αλλά δεν θες και να ξοδέψεις 60 ευρώ, τότε πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τα "υλικά" της απόλυτης συνταγής ομορφιάς.

Και ναι χρειάζεσαι μόνο τρία συστατικά, μην ξεφυσάς γιατί έτσι μπορείς να γλιτώσεις λεφτά εύκολα και γρήγορα και να έχεις ένα καταπληκτικό highlighter σπίτι σου, που θα έχεις φτιάξει μόνη σου.

Τι θα χρειαστείς:

  • 2 κουταλιές της σούπας γκρέιπφρουτ ή αμυγδαλέλαιο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κερί
  • 1 κουταλάκι white mica powder

O απόλυτος τρόπος για να φτιάξεις το δικό σου highlighter σπίτι, με 3 απλά συστατικά και να κλέψεις εντυπώσεις

Πρώτα απ' όλα, τοποθέτησε ένα δοχείο στο μάτι της κουζίνας σου και πρόσθεσε 2 φλιτζάνια νερό σε αυτό. Όσο το αφήνεις να βράσει, πάρε ένα γυάλινο μπολ και τοποθέτησέ το πάνω από το δοχείο σου, έχοντας προσθέσει μέσα ζεστό νερό. Τώρα βάλε το γκρέιπφρουτ ή το αμυγδαλέλαιο, το κερί και το white mica powder.

Ανακάτεψε μέχρι να λιώσουν όλα αυτά τα συστατικά μαζί. Μόλις δεις ότι είναι έτοιμα, ρίξε αυτό το μείγμα σε ένα μικρό δοχείο. Πριν βάλεις στο δοχείο το μείγμα ωστόσο, θα πρέπει να το έχεις κουνήσει καλά, έτσι ώστε να αναμιγνύονται όλα τα συστατικά μαζί σε ένα. Προσοχή στο mica powder.

Εάν τώρα θέλεις να κάνεις το highlighter σου πιο σκούρο, δεν έχεις παρά να προσθέσεις σε αυτό σκόνη κακάο και να ανακατέψεις καλά, μέχρι να λιώσει. Άφησέ το στο δοχείο περίπου για καμιά ώρα και είσαι έτοιμη. Επειδή σου αρέσει και σένα το μακιγιάζ, όπως αρέσει και σε μας, σου βρήκαμε τα 5+1 μυστικά για να μην λιώσει το κραγιόν πάνω στα χείλη σου! Αυτός είναι ο τρόπος για να μείνει αναλλοίωτο όλες τις ώρες.