5+1 μυστικά για να μην λιώσει το κραγιόν πάνω στα χείλη σου - Έτσι θα μείνει αναλλοίωτο

Για να είσαι μια κυρία όλο το βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5+1 μυστικά για να μην λιώσει το κραγιόν πάνω στα χείλη σου - Έτσι θα μείνει αναλλοίωτο

Θες να μείνει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου και συγκεκριμένα το κραγιόν στα χείλη σου όλο το βράδυ αλλά δεν έχεις τρόπο να το καταφέρεις; Το Youweekly.gr σου έχει 5+1 μυστικά για να το πετύχεις και να σταματήσει να... λιώνει και να υποχωρεί το χρώμα!

Πιστεύεις ότι οι λέξεις κραγιόν και διάρκεια δεν γίνεται με τίποτα συνυπάρξουν; Και όμως, η αποστολή δεν είναι αδύνατη, αν βέβαια ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

1. "Κλείδωσε" το χρώμα

Για να λυθεί το Νο1 πρόβλημα των γυναικών και που εμείς οι ίδιες ονομάζουμε ως "τρέξιμο" έξω από το περίγραμμα, απαραίτητο είναι το ένα και μοναδικό προϊόν που πολλές γυναίκες αρνούνται να εντάξουν στην καθημερινότητά τους, το μολύβι χειλιών. Το μολύβι χειλιών, εκτός από ένα πιο καλοσχηματισμένο περίγραμμα, βοηθάει και το χρώμα στο εσωτερικό των χειλιών να παραμένει στη θέση του και να μην απλώνεται. Για να το πετύχεις αυτό, ακόμα και an το κραγιόν σου είναι σε κρεμώδη μορφή, φρόντισε το μολύβι σου να είναι αδιάβροχο και αρκετά κολλώδες, ώστε να μείνει στη θέση του όλο το βράδυ.

2. Χρησιμοποίησε τα ειδικά προϊόντα

Οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν να εφαρμόσουν το κραγιόν τους και αυτό, με ένα τρόπο μαγικό, να μείνει εκεί για ώρες. Μήπως είμαστε λίγο περισσότερο απαιτητικές από αυτό ου πρέπει; Με λίγα λόγια, για να χτίσεις πρέπει να βασιστείς σε γερά θεμέλια, έτσι ισχύει και για το κραγιόν σου. πΜην αφήνεις τα χείλη σου ξηρά και αφυδατωμένα, γιατί όποιο κραγιόν και να βάλεις, αυτό γρήγορα θα κάνει φτερά. Φρόντισε να κάνεις συχνά απολέπιση στα χείλη, να τα ενυδατώνεις και ένα καλό τιπ είναι λίγο πριν εφαρμόσεις το κραγιόν να έχεις περάσει από πάνω τους λίγη ποσότητα πούδρας, προκειμένου να απορροφήσεις την έξτρα λιπαρότητα και να δημιουργήσεις μία τέλεια βάση.

3. Πού πας χωρίς το κραγιόν σου;

μυστικά κραγιόν χείλη

Είναι δυνατόν να θέλεις το κραγιόν σου να διαρκέσει όλο το βράδυ και εσύ να μην το έχεις καν μαζί σου; Το κραγιόν είναι όπως τα κλειδιά, δεν το αφήνεις ποτέ πίσω. Και ένα έξτρα μυστικό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι, όταν πας για ανανέωση, δεν βάζεις κραγιόν επάνω από το ήδη υπάρχουν, αλλά φροντίζεις, με ταμποναριστές κινήσεις, να αφαιρέσεις ότι έχεις απομείνει και έπειτα να δημιουργήσεις εκ νέου περίγραμμα και μετά να ολοκληρώσεις με μία νέα στρώση κραγιόν.

4. Απόφυγε τα lip gloss

Όσο ωραίο κι αν είναι το εφέ που χαρίζουν, είναι γεγονός ότι τα glosses δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Αν σου αρέσουν και θέλεις πάντα να ολοκληρώνεις το look σου με ένα από αυτά, τότε μην ξεχνάς επίσης να τα έχεις διαρκώς μαζί σου, για ανανέωση ανά στιγμή, ενώ να θυμάσαι να μην υπερβάλλεις στην ποσότητα γιατί "τρέχουν" πιο γρήγορα και από την σκέψη σου.

5. Μην ξεχνάς την ματ εκδοχή

Όλα τα παραπάνω έχουν ισχύ για τα κρεμώδη και μεταλλικά κραγιόν. Σίγουρα αν θέλεις να κλειδώσεις ένα ματ κραγιόν,εφαρμόζοντας όλα τα παραπάνω θα τα καταφέρεις, όμως στο τέλος τέλος ίσως καταλάβεις ότι δεν έχουν ανάγκη τελικά από τέτοια... ματζούνια. Αν είσαι από τις γυναίκες που αποφεύγουν τα ματ προϊόντα λόγω της ξηρότητας που επιφέρουν, έχε κατά νου, ότι αν μία φορά πέσεις στην ανάγκη τους, δεν είναι δύσκολο να επαναφέρεις τα χείλη σου με σωστή ενυδάτωση και φροντίδα.

Ωστόσο σου έχουμε βρει τα 5+1 μυστικά για να έχεις βελούδα χείλη! Δες τα εδώ!

5 + 1 μυστικά για να βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν

Θεωρείς το κόκκινο χρώμα δύσκολο; Παρακάτω θα δεις 5+1 μυστικά για να βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν σου!

Σε ποιες πάει το κόκκινο κραγιόν; Πώς θα βρεις την ιδανική απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας σου; Μάθε τις συμβουλές μας για την τέλεια εφαρμογή και όχι μόνο.

1. Απόφυγε το υπερβολικό βάψιμο

Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο πολύ ξεχωρίζουν τα κόκκινα χείλη. Έτσι, σιγουρέψου ότι θα χρησιμοποιήσεις ένα πολύ ελαφρύ ρουζ και ελάχιστο μακιγιάζ στα μάτια, κατά προτίμηση μόνο μάσκαρα.

2. Μέσα στο περίγραμμα

Τα κόκκινα κραγιόν τείνουν να απλώνονται πολύ. Έτσι κάνε στην αρχή το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών και στην συνέχεια βάλε κραγιόν.

3. Διάλεξε το σωστό χρώμα

Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο ροζ τότε προτίμησε μοβ αποχρώσεις. Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο ωχρή τότε οι θερμές αποχρώσεις θα σε κολακέψουν.

4. Ιδανικό μανό

Προσπάθησε να αποφύγεις το κόκκινο μανό όταν φοράς και κόκκινο κραγιόν. Προτίμησε ένα διάφανο μανό ή ένα σε μια απαλή απόχρωση. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις ένα σε πολύ σκούρα απόχρωση. Αν επιμένεις στο κόκκινο φρόντισε να είναι ίδιο χρώμα με το κραγιόν σου.

5. Παίξε με τα χρώματα

Οι ειδικοί συνήθως χρησιμοποιούν περισσότερες από μία αποχρώσεις κραγιόν για τέλειο αποτέλεσμα. Δοκίμασε το κι εσύ! Αν αγόρασες ένα κραγιόν που δεν σου αρέσει και τόσο πειραματίσου αναμιγνύοντας διάφορες αποχρώσεις μέχρι να πετύχεις αυτή που σου αρέσει.

6. Πιο ανοιχτές αποχρώσεις αν είσαι μεγαλύτερη

Τα χείλη μας μικραίνουν καθώς μεγαλώνουμε και τα σκούρα χρώματα φαίνεται να επιδεινώνουν την κατάσταση. Έτσι προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου για να δείχνουν τα χείλη σου πιο γεμάτα.