Το σπιτικό scrub προσώπου με λεμόνι που έχει ξετρελάνει τις διάσημες

Ιδού η μυστική συνταγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σπιτικό scrub προσώπου με λεμόνι που έχει ξετρελάνει τις διάσημες

Κι όμως υπάρχει μια μυστική συνταγή για το πιο τέλειο σπιτικό scrub προσώπου με λεμόνι και την έχουμε! Ξετρελαίνει τις διάσημες είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού με τα αποτελέσματά της και πρέπει κι εσείς να την δοκιμάσετε σίγουρα.

Αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι, έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, να απολαύσουμε περισσότερα λεπτά περιποίησης μπροστά στον καθρέφτη και να ακολουθήσουμε (κλασικά αλλά και πιο αναπάντεχα) τρικ ομορφιάς για όμορφη, λαμπερή επιδερμίδα. Και επειδή στον παραπάνω κανόνα ανήκουν και οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες και ηθοποιοί, σου αποκαλύπτουμε τι κάνουν για να χαλαρώσουν!

Από την Μαρία Παπαθανασίου για το περιοδικό You

Ευαγγελία Συριοπούλου - Το σπιτικό scrub με λεμόνι

scrub με λεμόνι που κάνουν οι διάσημες

Διαθέτει υπέροχα χαρακτηριστικά και σούπερ εκφραστικά μάτια, ενώ όσον αφορά στην περιποίηση
του προσώπου της δεν κάνει υπερβολές. Αυτό το διάστημα, χωρίς γυρίσματα και θέατρο, μένει άβαφη, απλώνοντας ωστόσο μια καλή ενυδατική κρέμα, ενώ της αρέσουν και οι σπιτικές μάσκες ομορφιάς με χυμό από 1 λεμόνι, 2 κ.σ. ζάχαρη και 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ένα ιδανικό μείγμα για κουρασμένο δέρμα. Με τη ζάχαρη και το λεμόνι κάνει ήπια απολέπιση, ενώ παράλληλα το ελαιόλαδο ενυδατώνει και αποκαθιστά το δέρμα για περισσότερη λάμψη και αναζωογόνηση!

Ευγενία Σαμαρά - Σπιτικό scrub

scrub Ευγενία Σαμαρά

Η Νόρα από το «Έρωτας μετά» διαθέτει μια γήινη ομορφιά και φινέτσα, δεν υπερβάλλει με την καθημερινή περιποίηση και αντιπαθεί το βαρύ make up. Συχνά εμπιστεύεται μια σπιτική μάσκα ομορφιάς, με 1 κ.σ. γιαούρτι, 1 κ.σ. μέλι και 1 κ.σ. κακάο σε σκόνη, ένα μείγμα ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Το γιαούρτι άλλωστε είναι η καλύτερη επιλογή για να αποτελέσει τη βάση μιας σπιτικής μάσκας αφού περιέχει προβιοτικά και πρωτεΐνες που ανακουφίζουν το δέρμα, τα φλαβονοειδή από το κακάο μειώνουν τυχόν ερεθισμούς, ενώ το μέλι σφίγγει την επιδερμίδα.

Ωστόσο, μπορείτε εδώ να δείτε και μια σπιτική κρέμα χεριών που έχει ξετρελάνει τις διάσημες. Ξέρουμε πως την φτιάχνουν!