Αυτό είναι το μυστικό της Kate Middleton για τα πιο λαμπερά μαλλιά

Τα ζηλεύουν όλοι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το μυστικό της Kate Middleton για τα πιο λαμπερά μαλλιά

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις μαλλιά μαλακά και λαμπερά σαν της Kate Middleton, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσεις το μυστικό της, το οποίο μπορεί να έχεις ανά πάσα στιγμή στο ντουλάπι της κουζίνας σου και να κάνεις «θραύση»!

Για να σου περιγράψουμε λίγο τι ακριβώς εννοούμε, πρόκειται για την τέλεια προσθήκη στη σαλάτα σου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει μαλακά τα πόδια σου μετά το ξύρισμα, και ναι εν ολίγοις καλά κατάλαβες, μιλάμε για το ελαιόλαδο!

Το λάδια ελιάς χρησιμοποείται για την ομορφιά εδώ και αιώνες, μιας και ήταν το νούμερο ένα ελιξήριο της Κλεοπάτρας, ενώ παράλληλα μπορεί να θεραπεύσει και θέματα με το δέρμα.

Έτσι κάνει τα μαλλιά της λαμπερά η Kate Middleton

Τόσο το λάδι ελιάς όσο και το λάδι καρύδας, τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή στις χώρες προέλευσής τους, έχουν ευεργετικές ικανότητες και μπορούν να ταιριάξουν τέλεια και στα πιο χοντρά μαλλιά, ειδικά σε εποχές όπως το καλοκαίρι που μας χτυπάει περισσότερο ο ήλιος και άρα οι πόροι των μαλλιών ανοίγουν για να το απορροφήσουν.

ελαιόλαδο για τα μαλλιά

Έτσι λοιπόν και η Kate Middleton, η οποία έχει πολύ χοντρή και μελαχρινή τρίχα, αν και τελευταία αποφάσισε να ξανθύνει λίγο τα μαλλιά της, επιλέγει να βάζει στις άκρες λίγο αγνό λάδι ελιάς χωρίς καμία άλλη προσθήκη. Βάλτε απλά στο χέρι σας λίγο λάδι από την κουζίνα και τοποθετήστε το στις άκρες των μαλλιών σας.

Όχι μόνο θα δείτε τα μαλλιά σας να γίνονται πιο λαμπερά και ζωηρά, αλλά και πιο γερά, μιας και το λάδι ελιάς μπορεί να καταπολεμήσει την ψαλίδα.

Φυσικά ανάλογα με τον τύπο μαλλιού που έχετε θα πρέπει να δείτε αν το λάδι ελιάς είναι το κατάλληλο για εσάς ή αν χρειάζεστε κάποιου διαφορετικού τύπου θεραπεία για να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Θα μπορούσατε ακόμα να συνδυάσετε διαφορετικά λάδια για να έχετε το μάξιμουμ αποτέλεσμα, ωστόοσ προσέξτε: Μην βάλετε το λάδι στη ρίζα των μαλλιών σας γιατί θα πρέπει να πάτε άμεσα για λούσιμο.