"Κόλλημα" το νέο look στα μαλλιά της Kate Middleton

Πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Μόλις δεις το νέο look που έχει υιοθετήσει για τα μαλλιά της η Kate Middleton, είναι σίγουρο πως θα πάθεις γερό "κόλλημα" και θα θες να το ακολουθήσεις κι εσύ μιας και είναι το look που θα σε βοηθήσει να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Εδώ και λίγες εβδομάδες, οι φανς της βασιλικής οικογένειας έχουν παρατηρήσει κάτι διαφορετικό στα μαλλιά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Μετά από την εμφάνιση που έκανε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο μουσείο φυσικής ιστορίας του Λονδίνου, έγινε φανερό πως η Kate Middleton έχει υιοθετήσει ένα πιο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, σαν να έχουν ανοίξει από τον ήλιο.

Όπως αναφέρει ο προσωπικός της στιλίστας, το νέο look στα μαλλιά της, αναδεικνύει καλύτερα το πρόσωπό της και κάνει τα μαλλιά της να φαίνονται πιο πλούσια.

«Αυτές οι ξανθές ανταύγειες, κάνουν όλο της το πρόσωπο να φαίνεται πιο θερμό, ενώ βρισκόμαστε σε μήνες που ακόμα κάνει πολύ κρύο και έχει βροχές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Τζόνσον, hair stylist της Δούκισσας, σε δηλώσεις που έκανε σε βρετανικό μέσο.

Τώρα που άλλαξε και το look στα μαλλιά της η Kate Middleton, έχει βρει και το χρώμα που πρέπει να φοράει στα ρούχα της!

Παράλληλα σχολίασε πως το νέο της look είναι τέλειο για τον χειμώνα και μπορεί κανείς να το πετύχει με την τεχνική του μπαλαγιάζ.

«Με το να βάζεις ανάμεσα στα μαλλιά ανοιχτόχρωμες τούφες, τα κάνεις να φαίνονται πιο πλούσια και έχουν μία όψη 3D».

Τι είναι η τεχνική του μπαλαγιάζ

Η τεχνική βαφής των μαλλιών μπαλαγιάζ υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό σαν τάση μόδας, αλλά διαφέρει κάθε φορά από τα χρώματα που είναι στη μόδα και τα χτενίσματα που κάνουμε έχοντας πετύχει το μπαλαγιάζ. Ωστόσο, φέτος η μόδα στα μαλλιά προτάσσει το εξής: όσο πιο φυσικό, τόσο πιο ωραίο!

Αρχικά, προέρχεται από την γαλλική γλώσσα, που σημαίνει ‘βάφω’. Ο σκοπός αυτής της τεχνικής είναι να διατηρήσουμε το φυσικό χρώμα, αλλά να αναβαθμίσουμε το επίπεδο με αποτέλεσμα να αναδείξει και να φωτίσει περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Πρόκειται επομένως για ένα ξάνοιγμα στο χρώμα των μαλλιών. Είναι ήπιες και φωτεινές ανταύγειες στα μαλλιά για μία φυσική και υγιής εμφάνιση, που προτιμάται πάρα πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες.