Αυτή τη συνήθεια έκοψε «μαχαίρι» η Diana για να κάνει το δέρμα της να λάμπει

Αποκάλυψη μέσα από το Buckingham!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή τη συνήθεια έκοψε «μαχαίρι» η Diana για να κάνει το δέρμα της να λάμπει

Η Πριγκίπισσα Diana είχε ένα από τα πιο αψεγάδιαστα πρόσωπα στην βασιλική οικογένεια και όχι άδικα, αφού είχε αποφασίσει να κόψει «μαχαίρι» μία συγκεκριμένη συνήθεια που λίγο πολύ έχουμε όλοι, προκειμένου να κάνει το δέρμα της να λάμπει.

Όλες τις αποκαλύψεις για τα μυστικά ομορφιάς της Diana, τις έκανε πριν από μερικά χρόνια η προσωπική της μακιγιέζ, Mary Greenwell, η οποία θέλησε να μιλήσει για όλα τα tips που ακολουθούσε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα για να μένει πάντα όμορφη.

Το μακιγιάζ που φόραγε η Diana ήταν πάντα πολύ απλό μιας και δε χρειαζόταν να βάλει πολλά για να φανεί όμορφη. Η φρεσκάδα και η φυσική της ομορφιά ήταν άλλωστε πάντα αυτά που την έκαναν να ξεχωρίσει στη βασιλική οικογένεια, μαζί με την ευγενική της φυσιογνωμία και τον εξαιρετικό της χαρακτήρα.

Έτσι, όταν έφτανε η ώρα να βαφτέι, η Diana έβαζε μόνο μία στρώση foundation, λίγο concealer, μάσκαρα, ρουζ και ένα ελαφρύ κραγιόν στα χείλη. Με μερικά απλά βήματα, ήταν απλά εντυπωσιακή.

Diana μυστικά ομορφιάς

Μάλιστα πολλές φορές έπαιρνε τη μάσκαρα να τη φορέσει μόνη της για να το κάνει με τον δικό της τρόπο, ενώ η Greenwell την έπεισε από ένα σημείο και μετά να βάζει στα μάτια της λίγο μπλε eyeliner για να ταιριάζει με το χρώμα τους.

Το μυστικό ωστόσο πίσω από όλα αυτά ήταν η επιδερμίδα της, η οποία ήταν πραγματικά αψεγάδιαστη και αυτό είχε επιτευχθεί μετά από πολύ κόπο και μεγάλη αφοσίωση.

Η συνήθεια που έκοψε η Diana για την επιδερμίδα της

Όπως αποκαλύπτει η μακιγιέζ της, προσπαθούσε να κάνει τα πάντα με τον πιο μοντέρνο τρόπο και δε δίσταζε να ταλαιπωρηθεί αρκετά προκειμένου να το πετύχει. Έκοψε λοιπόν μία συγκεκριμένα μερίδα φαγητών τα οποία δεν ακούμπαγε, και στη συνέχεια έκοψε εντελώς το ποτό ώστε να είναι το δέρμα της 100% λαμπερό και λείο.

Η δουλειά αυτή φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα, μιας και η Diana ήταν πραγματικά μία πραγματική πριγκίπισσα με το πιο αψεγάδιαστο δέρμα που το ζηλεύουν όλες οι γυναίκες μέχρι και σήμερα.