Αυτά τα πιάτα δεν έτρωγε ποτέ η Diana - Έτσι διατηρούσε τη σιλουέτα της

Τα αποκάλυψε όλα ο σεφ της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτά τα πιάτα δεν έτρωγε ποτέ η Diana - Έτσι διατηρούσε τη σιλουέτα της

Η Πριγκίπισσα Diana έμεινε στην ιστορία για το ήθος και τον χαρακτήρα της, αλλά και για τη μοναδική εμφάνισή της, με τα υπέροχο πρόσωπο και το τρομερό κορμί. Για να το πετύχει ωστόσο αυτό, είχε μία πολύ αυστηρή διατροφή για να διατηρεί τη σιλουέτα της, και έτσι προσπαθούσε να μην τρώει σχεδόν ποτέ αυτά τα συγκεκριμένα πιάτα που σας έχουμε παρακάτω.

Η Diana ήταν χωρίς αμφιβολία, το διαμάντι της βασιλικής οικογένειας. Όχι μόνο στάθηκε μία άξια μητέρα για τον Χάρι και τον William, αλλά γνώριζε σχεδόν τα πάντα για το πώς να κρατάει σε σωστά επίπεδα τη διατροφή και τέτοιες λεπτομέρειες, οι οποίες έγιναν trend στα επόμενα χρόνια.

Ο άλλοτε σεφ του Buckingham, Darren McGrady, πριν από μερικά χρόνια θέλησε να μιλήσει για τις προτιμήσεις που είχε στο φαγητό η Diana μέσα από το βιβλίο που έγραψε σχετικά με το τι τρώει η βασιλική οικογένεια. Ο σεφ δούλευε στις υπηρεσίες της Diana για 11 ολόκληρα χρόνια και έτσι γνώριζε αρκετά καλά της αδικοχαμένη λαίδη.

Τα πιάτα που απέφευγε η Diana

Όπως σχολίασε λοιπόν ο γνωστός σεφ, στην προσπάθειά της να παραμείνει για πάντα υγιής, η Diana απέφευγε όσο πιο πολύ μπορούσε τους υδατάνθρακες και το κόκκινο κρέας. Συχνά έτρωγε πιάτα για vegeterian, ιδίως όταν έτρωγε μόνη της. Ωστόσο δε θα μπορούσαμε να πούμε πως η πριγκίπισσα ήταν vegeterian, μιας και αυτό θα ήταν άσχημο για τα δείπνα με καλεσμένους.

Πριγκίπισσα Diana δίαιτα

Παρόλο που προσπαθούσε να τρώει όσο το δυνατόν λιγότερους υδατάνθρακες, επέτρεπε στον εαυτό της να τρώει καμιά φορά πατάτες τηγανιτές λέγοντας στον σεφ να τις περιποιηθεί και στη συνέχεια αυτή θα "έλιωνε" στο γυμναστήριο, ενώ κάτι αντίστοιχο κάνει με τη διατροφή της και η Kate Middleton.

Αν σας θυμίζει κάτι η διατροφή που ακολουθούσε η Diana, τότε πιθανώς να είναι το σημερινό trend στις διατροφικές συνήθειες με την δίαιτα Keto. Για ακόμα μία φορά, η Lady D βρέθηκε χρόνια μπροστά από την εποχή της.