Αυτά τα πιάτα τρώει κάθε μέρα η Kate Middleton για να διατηρείται στα κιλά της

Δοκίμασε τα κι εσύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτά τα πιάτα τρώει κάθε μέρα η Kate Middleton για να διατηρείται στα κιλά της

Η Kate Middleton είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που προσέχει τη διατροφή του και εμείς σας έχουμε παρακάτω ποια είναι τα πιάτα που επιλέγει να τρώει καθημερινά προκειμένου να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Η καθημερινότητα της Kate Middleton έχει αλλάξει σημαντικά από τη μέρα που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας και η υγιεινή διατροφή της σίγουρα έχει να κάνει με αυτό. Η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών, έχει ένα παλάτι γεμάτο βοηθούς που την φροντίζουν, αλλά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, επιλέγει να ασχοληθεί η ίδια με το τι θα τρώει καθημερινά.

Στην πραγματικότητα, ετοιμάζει η ίδια τα περισσότερα γεύματα για τον Ουίλιαμ και τα παιδιά της, σύμφωνα με πληροφορίες της σεφ Κάρολαιν Ρομπ, που δούλευε για δύο δεκαετίες στο παλάτι του Kesington.

Μιας και είπαμε για την Kate Middleton, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μία ματιά στη νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και της πάει πολύ!

Πάμε να δούμε τι επιλέγει να τρώει καθημερινά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Πρωινό

Για να ξεκινήσει καλά η μέρα της, η Kate Middleton συνήθως επιλέγει να φτιάχνει ένα θρεπτικό smoothie με σπιρουλίνα, kale, matcha, σπανάκι, κόλιανδρο και βατόμουρα.

Μεσημεριανό

Η Δούκισσα επιλέγει μία πιο οργανική δίαιτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, οπότε επιλέγει σαλάτες και φρέσκα φρούτα καθημερινά.

Μερικά από τα αγαπημένα της πιάτα, είναι οι σαλάτες με καρπούζι, το γκασπάτσο, τα γκότζι μπέρι και το σεβίτσε. Η σιλουέτα της μπορεί να είναι ήδη τέλεια, αυτό ωστόσο που θέλει να πετύχει στην πραγματικότγτα, είναι αλάνθαστο δέρμα.

Βραδινό

Η απάντηση για το τι τρώει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έρχεται μέσα από δύο μόνο λέξεις: ψητό κοτόπουλο.

Τα απογεύματα, η Kate Middleton απολαμβάνει την αγαπημένη της δραστηριότητα που δεν είναι άλλη από τη μαγειρική. Συγκεκριμένα, μαγειρεύει συνήθως το αγαπημένο πιάτο του συζύγου της, δηλαδή ψητό κοτόπουλο.