Βγάλατε φουσκάλες στο πόδι; Αλείψτε με liposan! Το κολπάκι που έκαναν οι γιαγιάδες

Απίστευτο αποτέλεσμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγάλατε φουσκάλες στο πόδι; Αλείψτε με liposan! Το κολπάκι που έκαναν οι γιαγιάδες

Παλιότερα δεν υπήρχαν φαρμακευτικά σκευάσματα για να περάσει μια φουσκάλα που μπορεί κάποιος να έβγαλε στο πόδι του αλλά οι γιαγιάδες είχαν βρει ένα κολπάκι και τις εξαφάνιζαν με liposan!

Μπορεί να νόμιζες μέχρι σήμερα πως το liposan είναι μόνο για να ενυδατώνει τα χείλη σου αλλά... ερχόμαστε εμείς να σου διαψεύσουμε την θεωρία αυτή αφού έχει αποκαλυφθεί πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πιο χρηστικά πράγματα!

Μικρές φουσκάλες; Αλείψτε με liposan - Το έκαναν και οι γιαγιάδες παλιά

χρήσεις liposan για φουσκάλες στα πόδια

Συνήθως, όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, τυχαίνει να μας «χτυπήσουν» σε κάποιο σημείο του ποδιού μας, με αποτέλεσμα να βγάλουμε φουσκάλες. Για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο, μπορούμε να βάλουμε προληπτικά λίγο lip balm στην περιοχή.

Βάλε liposan στα φρύδια σου και θα πάθεις πλάκα - Το κολπάκι που δεν γνώριζες

Ένα lip balm υπάρχει στην τσάντα της κάθε γυναίκας (πόσο μάλλον μιας Queenette) και ο λόγος είναι απλός: ενυδατώνει τα χείλη και είναι σχεδόν εθιστικό. Υπάρχει ολόκληρη θεωρία πίσω από το lip balm και τον εθισμό αλλά δεν είναι της παρούσης. Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να σου πούμε πράγματα που μπορείς να κάνεις με το lip balm σου εκτός από το να ανυδατώσεις τα χείλη σου.

Διάφορα κολπάκια με το liposan σου, το βάζεις στα φρύδια σου και στα ζυγωματικά σου

Να τονίσεις τα ζυγωματικά σου

Απλά βάζεις λίγο στο δάχτυλό σου και ταμπονάρεις στα ζυγωματικά σου όπως θα έκανες με ένα highlighter. Μπορείς να κάνεις το ίδιοο και στο τόξο των φρυδιών σου.

Να τιθασεύσεις τις αφέλειες ή την φράντζα σου

Αν κατά την διάρκεια της ημέρας η φράντζα ή οι αφέλειές σου αποκτήσουν δική τους βούληση... τιθάσευσέ τις βάζοντας λίγο lip balm στα δάχτυλά σου και περνώντας τα από πάνω τους όπως θα έκανες με το κερί των μαλλιών σου.

Να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου με το liposan

Απλό, βάλε λίγο στο δάχτυλό σου και... διαβάστε την συνέχεια εδώ