Βάλε liposan στα φρύδια σου και θα πάθεις πλάκα - Το κολπάκι που δεν γνώριζες

Είναι συγκλονιστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάλε liposan στα φρύδια σου και θα πάθεις πλάκα - Το κολπάκι που δεν γνώριζες

Κι όμως είμαστε σίγουρες πως δεν γνώρισες ότι το liposan σου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εκτός από τα χείλη σου και στα φρύδια σου! Θα πάθεις πλάκα με αυτό το κολπάκι!

Ένα lip balm υπάρχει στην τσάντα της κάθε γυναίκας (πόσο μάλλον μιας Queenette) και ο λόγος είναι απλός: ενυδατώνει τα χείλη και είναι σχεδόν εθιστικό. Υπάρχει ολόκληρη θεωρία πίσω από το lip balm και τον εθισμό αλλά δεν είναι της παρούσης. Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να σου πούμε πράγματα που μπορείς να κάνεις με το lip balm σου εκτός από το να ανυδατώσεις τα χείλη σου.

Διάφορα κολπάκια με το liposan σου, το βάζεις στα φρύδια σου και στα ζυγωματικά σου

Να τονίσεις τα ζυγωματικά σου

Απλά βάζεις λίγο στο δάχτυλό σου και ταμπονάρεις στα ζυγωματικά σου όπως θα έκανες με ένα highlighter. Μπορείς να κάνεις το ίδιοο και στο τόξο των φρυδιών σου.

Να τιθασεύσεις τις αφέλειες ή την φράντζα σου

Αν κατά την διάρκεια της ημέρας η φράντζα ή οι αφέλειές σου αποκτήσουν δική τους βούληση... τιθάσευσέ τις βάζοντας λίγο lip balm στα δάχτυλά σου και περνώντας τα από πάνω τους όπως θα έκανες με το κερί των μαλλιών σου.

Να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου με το liposan

Απλό, βάλε λίγο στο δάχτυλό σου και πέρνα το από πάνω τους. Δεν πρόκειται να ξανακουνηθεί καμία τρίχα! Δες εδώ και πως αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μολύβι των φρυδιών σου! Θα πάθεις πλάκα

Πως να φτιάξεις μόνη σου ένα lip balm μέντας!

  • Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μερικές καραμελίτσες μέντας και να τις λιώσεις στο γουδί, χτυπώντας τες πολύ καλά μέχρι να γίνουν σκόνη.
  • Στην συνέχεια, πρόσθεσε και 3-4 σμέουρα και χτύπα τα στο γουδί επάνω από τις μέντες, μέχρι να πολτοποιηθούν. Τα σμέουρα εκτός από ωραίο άρωμα θα δώσουν και όμορφο χρώμα στα χείλη σου.
  • Μόλις τελειώσεις, βάλε τον πολτό σε ένα σουρωτήρι και με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίξε τον χυμό σε ένα μπολάκι.
  • Έπειτα, βάλε ζεστό νερό σε μία κατσαρολίτσα ή ταψί και από πάνω το μπολ σου. Έτσι θα καταφέρεις να ζεστάνεις τα υλικά σου χωρίς να βράσουν. Τα τελευταία υλικά που πρέπει να προσθέσεις είναι μία κουταλιά λάδι καρύδας και μία βούτυρο καρύδας.
  • Ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και άδειασε το στα δοχεία που έχεις επιλέξει. Μπορείς να το βάλεις μέχρι και στο μικρό μεταλλικό κουτί από τις μέντες που χρησιμοποίησες.