Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται όλα τα μυστικά της - Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις κορμάρα

Τόλμησε το

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται όλα τα μυστικά της - Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις κορμάρα

Κορίτσια δώστε βάση γιατί η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται όλα τα μυστικά της! Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις κορμάρα σύμφωνα με τα λόγια της που σίγουρα θα λατρέψεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μπορεί το Σαββατοκύριακο να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικά πρόγραμμα λόγω της εκπομπής της, ωστόσο τις καθημερινές της, τις περνάει στο σπίτι με τα παιδιά της και κάνοντας πράγματα για τον εαυτό της που αγαπά.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Επικοινωνεί μάλιστα μαζί τους και με lives που πραγματοποιεί στο Instagram, ενώ φροντίζει για αυτούς και δημιουργεί και τα δικά της βίντεο στο youtube.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται όλα τα μυστικά της - Το μυστικό για να κάνεις κορμάρα

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά για να αποκτήσουμε ένα σφικτό σώμα τώρα που έρχεται και το καλοκαιράκι και έχουμε ξεκινήσει ήδη τα μπάνια μας, πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός είχε και ευχάριστα νέα για την οικογένεια της. Τι συνέβη;

Το βίντεο δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες στο Youtube Channel της και τα views έχουν ήδη πάρει φωτιά! Μάλιστα, το ανακοίνωσε και με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Χαμός στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή από την Αρχαία Μεσσήνη που βρίσκεται, για τα όσα συνέβησαν στο τέταρτο επεισόδιο του J2US εκθέτοντας την άποψή του για την κριτική επιτροπή και την γενικότερη στάση του.

«Μπήκα σε αυτό το show με τι λογική ότι κατάλαβα πως πρόκειται για ένα show υψηλής αισθητικής και όταν άκουσα ότι παρτενέρ μου θα είναι η Δέσποινα Ολυμπίου είπα το ναι. Δες συνηθίζω να πηγαίνω σε παιχνίδια αλλά έκανα μια παραχώρηση στον εαυτό μου επειδή πίστεψα και είδα ένα show υψηλών προδιαγραφών όσων αφορά την παραγωγή.

Δεν έχω μπει στη λογική να πω τι έγινε τι δεν έγινε» είπε αρχικά ο ηθοποιός με την παρουσιάστρια να λέει ότι δε θέλει να το αναλύσουν ωστόσο λίγο μετά συμπλήρωσε, «Καταλαβαίνετε όμως ότι δε μπορώ να μη σας ρωτήσω για όλο αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την κριτική επιτροπή».

«Έχετε πλάκα γιατί από τη μια λέτε ότι δε σας ενδιαφέρει και από την άλλη…» αντέδρασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Αυτό έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να έρθει σε αμηχανία και είπε: «Δεν έχω κάποιο λόγο να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Αν δε θέλετε να το συζητήσετε το δέχομαι. Είστε εδώ μόνο αν το θέλετε, αν δε θέλετε μπορούμε να κλείσουμε… Αισθάνομαι λίγο αμήχανα τώρα γιατί νόμιζα ότι θέλατε να φιλοξενηθείτε. Θέλετε να μη σας ρωτήσω καθόλου;»

«Ρωτήστε και θα σας απαντήσω» αποκρίθηκε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια έθεσε τις ερωτήσεις της με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να διατηρεί την αμυντική του στάση ενώ μετά το τέλος της σύνδεσης η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε, «Με τον ζόρι τον βγάλαμε; Δε ξέρω… Παιδιά, μην αναγκάζουμε ανθρώπους να βγαίνουν αν δε θέλουν…».

Δείτε το βίντεο: