Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου - Τι συνέβη;

Τα ανακοίνωσαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου - Τι συνέβη;

Ευχάριστα πολύ είναι τα νέα που έσκασαν για την Σίσσυ Χρηστίδου και συγκεκριμένα για τον αδερφό της, Γιάννη. Την είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, μαζί με τον συνέταιρό του, Tάσο Γκουσγκούνη, που διατηρούν την πιο διάσημη καντίνα της Θεσσαλονίκης με το όνομα Jerry’s Foοdtruck έχουν κατέβει και στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα μικρό και ντιζαϊνάτο στέκι για αλμυρές και γλυκές λιχουδιές. Οι γεύσεις της έχουν ξετρελάνει μικρούς.

Το Jerry’s Foοdtruck, λοιπόν, κάνει θραύση στα Γιάννενα και την Κατερίνη και πλέον στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι (Κολοκοτρώνη 4). Την περασμένη Παρασκευής, άνοιξε για πρώτη φορά και έγινε χαμός με τον κόσμο.

Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει η οικοδέσποινα του «Έλα, Χαμογέλα» , η οποία έκανε διάφορες αναρτήσεις στο Instagram stories. Να πούμε πως για την οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου έγινε ακόμη μια αποκάλυψη και συγκεκριμένα για την δική της, αφού ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πρώτη φορά το λόγο του χωρισμού τους.

Σίσσυ Χρηστίδου αδερφός οικογένεια

Αυτός είναι ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου για τον οποίο είναι τα ευχάριστα νέα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHAtv βρέθηκε ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο Γιάννης, μίλησε μεταξύ άλλων, για την ηλικία τους, αλλά και την μεταξύ τους σχέση από την παιδική τους ηλικία μέχρι και σήμερα.

Ο Γιάννης Χρηστίδης, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Βάγιο. Ο ίδιος μίλησε για την παρουσιάστρια και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

«Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Από μικροί ερχόντουσαν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω τη Σίσσυ. Αλλά τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα.

Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια.

Εγώ με τη γυναίκα μου έχουμε δυο παιδιά, 7 χρονών τη Ραφαέλα και 5 χρονών τον Θοδωρή» είπε, μεταξύ άλλων, ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου.

Όσον αφορά τις σχέσεις με τον Θοδωρή Μαραντίνη, Όπως όλα δείχνουν οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και το μόνο που τους νοιάζει είναι το καλό των παιδιών τους. Πέρασαν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και υπάρχουν φωτογραφίες.