Δούκισσα Νομικού: Βήμα - βήμα όλα τα μυστικά για τέλεια επιδερμίδα

Αυτά ακολουθεί και η ίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Βήμα - βήμα όλα τα μυστικά για τέλεια επιδερμίδα

Βήμα προς βήμα η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε όλα τα μυστικά που ακολουθεί η ίδια και διατηρεί την τέλεια επιδερμίδα της. Ενώ, στην ανάρτηση της μας αποκάλυψε και διάφορα tips που ακολουθεί για να είναι λαμπερή καθημερινά.

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστρια - μοντέλα της ελληνικής showbiz και αυτό γιατί καθημερινά προσέχει την επιδερμίδα της, χρησιμοποιώντας αγαπημένα της προϊόντα από την αγαπημένη της επίσης εταιρία που είναι η L’Oréal Paris.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε όλα τα βήματα που ακολουθεί η ίδια στο σπίτι της.

Αυτά είναι τα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για τέλεια επιδερμίδα

«Τα μυστικά μου για υπέροχη, λαμπερή επιδερμίδα

Σήμερα θέλησα να σας δείξω την αγαπημένη μου μάσκα Revitalift Filler από L’Oréal Paris με υαλουρονικό οξύ η οποία επαναφέρει τον όγκο στην επιδερμίδα, λειαίνει της ρυτίδες και προσφέρει λάμψη και βαθιά ενυδάτωση
Τα tips μου είναι τα εξής:

  • Νο1 Καθαρίστε πολύ καλά το πρόσωπο σας πριν από την εφαρμογή της μάσκας (εγώ χρησιμοποιώ το νερό Micellaire από Loreal Paris)
  • No2 Χρησιμοποιήστε χαρτί αντί για πετσέτα και σκουπίστε μαλακά-ταμποναριστά.
  • Νο3 Μετά την εφαρμογή της μάσκας κάντε απαλό μασάζ με το υαλουρονικό οξύ που έχει απομείνει στην επιδερμίδα σας μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Ιδανικά, κάντε κινήσεις προς τα πάνω με τα χέρια σας και φυσικά μην ξεχνάτε τον λαιμό

Τη συγκεκριμένη μάσκα τη χρησιμοποιώ κάθε φορά που νιώθω το πρόσωπο μου κουρασμένο και οπωσδήποτε πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός

Περιμένω τα σχόλια σας

Stay tuned for more beauty tips», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ωστόσο, εκτός από μυστικά για τέλεια επιδερμίδα μας έχει δείξει και απίστευτα μακιγιάζ με τον αγαπημένο make up artist Παντελή Τουτουνζή. Το συγκεκριμένο που θα δείτε εδώ είναι απίστευτο.