Δούκισσα Νομικού: Δείτε το πρόσωπο της πριν το μακιγιάζ και... μετά - Θα μείνετε «κάγκελο»

Απίστευτο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Δείτε το πρόσωπο της πριν το μακιγιάζ και... μετά - Θα μείνετε «κάγκελο»

Δείτε το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού πριν το μακιγιάζ της αλλά και.... μετά. Θα μείνετε «κάγκελο» μόλις την δείτε, αφού όπως και αν είναι παραμένει κούκλα. Κάθε φορά αποδεικνύει το λόγο που βρίσκεται ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ μας έχει δείξει και πολλά μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί η ίδια για να έχει λαμπερή επιδερμίδα, αλλά και πλούσια μαλλιά.

Μάλιστα, μας έχει συνηθίσει να πραγματοποιεί lives με τον make up artist Παντελή Τουτουνζή και να μας δείχνει εντυπωσιακά μακιγιάζ. Αυτό έκανε και πριν από λίγες ημέρες, όπου μας έδειξαν το πιο τέλειο smokey eye. Ωστόσο σε αναρτήσεις της, είδαμε το πριν και το μετά.

Αρχικά, είδαμε αυτό το βίντεο όπου μίλησε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Ενώ στην συνέχεια, μας έδειξε βήμα προς βήμα το μακιγιάζ της και το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, τόσο πριν και μετά το μακιγιάζ η Δούκισσα Νομικού είναι κούκλα.

Βέβαια, δείτε και την ανακοίνωση που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες και συγκίνησε.

Δείτε ωστόσο πως μπορείτε να φτιάξετε το μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού που μας άφησε «κάγκελο»

Χθες ήταν μία πολύ ιδιαίτερη μέρα μιας και ήταν η πρώτη μέρα του νέου σχεδίου για την πανδημία και η Δούκισσα Νομικού, η οποία περνά τις μέρες στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της και τον άντρα της, χωρίς να βγει από το σπίτι, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας κάποια από τα μυστικά της.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η ίδια θέλησε να φροντίσει για μας και να μας δείξει μέσω ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τα αγαπημένα της καλλυντικά, ωστόσο έχετε δει το δωμάτιο που έχει στο σπίτι της μόνο για τα ρούχα της;

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της μετά το live, "Ποια φωτογραφία προτιμάς; 1, 2 ή 3; Σε ευχαριστώ @pantelis_toutountzis για άλλη μία φορά για τα υπέροχα live #tutorial Ευχαριστώ και εσάς για τη μεγάλη ανταπόκριση #makeup #lorealparisgr #smokeyeye #staysafe #staypositive #staygorgeous".

Δείτε τα καλλυντικά που επέλεξε:

 tips Δούκισσα Νομικού απόλυτο smokey eye look σκιές  tips Δούκισσα Νομικού απόλυτο smokey eye look