Ολόκληρο δωμάτιο για τα ρούχα της έχει η Δούκισσα Νομικού στο σπίτι - Θα μείνετε «παγωτό»

Δεν θα χωράνε σε λίγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόκληρο δωμάτιο για τα ρούχα της έχει η Δούκισσα Νομικού στο σπίτι - Θα μείνετε «παγωτό»

Θα μείνετε «παγωτό» με την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, μας έδειξε έναν απίστευτο χώρο του σπιτιού της. Συγκεκριμένα, έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο για τα ρούχα της, αλλά και του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Δούκισσα Νομικού, είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί. Τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Ειδικά, τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα η παρουσιάστρια - μοντέλο δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το σπίτι της, αποκαλύπτοντας πως περνάει την ημέρα της. Ενώ, κάνει και αναδρομές στο παρελθόν, όπως στις καλοκαιρινές της διακοπές και σε μια ονειρική φωτογραφία με το γιο της.

Ωστόσο, πριν από λίγο με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε για πρώτη φορά το ολόκληρο δωμάτιο που έχει μόνο για τα ρούχα της. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Έχει παντού κρεβάτι παλτό και μπουφάν, ενώ έχει και πολλά συρτάρια.

Στην ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο για τα ρούχα η Δούκισσα Νομικού έδωσε τα μυστικά της για λαμπερά μαλλιά

Τα μυστικά μου για τέλεια ξανθά και λαμπερά μαλλιά

  • Η υπομονή είναι το μεγαλύτερο μυστικό. Μην περιμένεις να γίνεις ξανθιά από τη μία μέρα στην άλλη χρησιμοποιώντας άφθονο ντεκαπάζ. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα καταστρέψεις. Προσωπικά, μετά τις εγκυμοσύνες όπου δεν τα έβαφα καθόλου, άρχισα να γίνομαι ξανθιά ξανά σταδιακά, πολύ προσεκτικά και φυσικά με τα κατάλληλα προϊόντα. Είμαι ιδιαίτερα επιλεκτική σχετικά με το ποιος μου φτιάχνει το χρώμα αλλά και με το ποια προϊόντα χρησιμοποιεί.
  • Μια φορά την εβδομάδα εφαρμόζω το σαμπουάν και τη μάσκα Elvive Color Vive Purple, ανάμεσα στη χρήση της κλασικής σειράς Color Vive της Loreal Paris. Κάνω μασάζ στα μαλλιά 1-3 λεπτά και ξεβγάζω με άφθονο νερό. Αυτό με βοηθάει να βγάζω μόνη μου στο σπίτι τις διάφορες κιτρινίλες ή κοκκινίλες που μπορεί να δημιουργηθούν.
  • Δεν υποτιμάω ποτέ το καλό ξέβγαλμα. Όταν τελειώνω το μπάνιο ξεβγάζω πάντα τα μαλλιά μου με κρύο νερό. Θα δεις μεγάλη διαφορά στη λάμψη των μαλλιών σου

Δοκίμασε όλα τα παραπάνω και θα με θυμηθείς

Περιμένω εντυπώσεις!

Stay tuned για περισσότερα beauty tips

Απίστευτος ωστόσο, είναι και ο κήπος στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού. Ο σύζυγος της, την τράβηξε φωτογραφία ξαπλωμένη στο καταπράσινο γκαζόν.