Θα «λιώσετε» - Η ονειρική φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με το γιο της

Την δημοσίευσε και τα likes έχουν πάρει «φωτιά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα «λιώσετε» - Η ονειρική φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με το γιο της

Η Δούκισσα Νομικού, έχει τεράστια αδυναμία και στα δυο παιδάκια της, καρπούς του έρωτα της με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Χθες, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, μια φωτογραφία με τον γιο της, η οποία είναι ονειρική και μόλις την δείτε πρόκειται να «λιώσετε».

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγάλωμα των παιδιών της, απέχει από την τηλεόραση και έτσι έχει περισσότερο χρόνο να περνάει μαζί τους. Ειδικά, τώρα στην καραντίνα που δεν έχουν καθόλου δραστηριότητες και εξωτερικές δουλειές.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε καθημερινή σχεδόν βάση, η Δούκισσα Νομικού δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι με τα παιδιά. Ενώ την έχουμε δει να κάνει και live συνδυάσει με τους γονείς της, αλλά και με make up artist για να μας δείξει τέλεια μακιγιάζ.

Ωστόσο, χθες έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, η οποία μας έκανε να «λιώσουμε». Αφού, έκανε throwback στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τότε είχε ποζάρει με το γιο της αγκαλιά μπροστά από δυο τεράστια φτερά πεταλούδας.

Την φωτογραφία της δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα της «Είμαι τα φτερά σου. Ξέρω όμως πως μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου θα είσαι εσύ τα δικά μου».

Η Δούκισσα Νομικού είναι με διαφορά η πιο τρυφερή μανούλα και γι΄αυτό φροντίζει να περνάει το χρόνο της μαζί με τα αγαπημένα της παιδιά. Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να ξεκινήσει τη μέρα της με μία εικόνα που μας έκανε πραγματικά να "λιώσουμε", μιας και πόζαρε μαζί με την μικρή κόρη της.

Λίγες ώρες νωρίτερα «λιώσαμε» με την έκπληξη που έκανε στο γιο της

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν, θέλησε να φτιάξει μια νόστιμη λιχουδιά για την οικογένεια της και συγκεκριμένα για το γιο της Σάββα. Αφού, ακολούθησε την συνταγή της Υβόννης Μπόσνιακ για υγιεινά μπισκότα και θέλησε να μας δώσει μια μικρή «γεύση» με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δούκισσα Νομικού Σάββας