"Λιώσαμε" με την εικόνα που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού - Ποζάρει μαζί με την κόρη της

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Δούκισσα Νομικού είναι με διαφορά η πιο τρυφερή μανούλα και γι΄αυτό φροντίζει να περνάει το χρόνο της μαζί με τα αγαπημένα της παιδιά. Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να ξεκινήσει τη μέρα της με μία εικόνα που μας έκανε πραγματικά να "λιώσουμε", μιας και πόζαρε μαζί με την μικρή κόρη της και τη δημοσίευσε στο Instagram.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί καθημερινά να βρει τρόπους προκειμένου να περάσει ευχάριστα το χρόνο της στην καραντίνα και έτσι επιλέγει να ασχοληθεί τις περισσότερες ώρες της μέρας, μαζί με τα δυο παιδιά της.

Η Δούκισσα Νομικού ετοίμασε μέχρι και πάρτι εν μέσω καραντίνας για τον μικρό Σάββα, ενώ η κορούλα της έχει αποτελέσει αρκετές φορές το μοντέλο της, μιας και φροντίζει να την ντύνει και να τη φωτογραφίζει πολύ συχνά.

Σήμερα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί ένα ακόμα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας για όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της.

Για την ακρίβεια, η αγαπημένη παρουσιάστρια φωτογράφισε τα ποδαράκια της κόρης της και προσποιήθηκε ότι πάει να τα φάει, με σκοπό να δείξει πόσο γλυκά είναι τα μπουτάκια της μικρής της.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε τα likes έπεσαν βροχή, μιας και ο κόσμος του Instagram "λιώνει" σε κάθε στιγμιότυπο που μοιράζεται η Δούκισσα Νομικού με τα παιδάκια της, μιας και δείχνει σε κάθε περίπτωση πως είναι μία πολύ ευτυχισμένη μαμά η οποία φροντίζει καθημερινά να αξιοποιεί το χρόνο της με την οικογένειά της, ειδικά τώρα που έχει πολλές ελεύθερες ώρες λόγω της καραντίνας.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και το μήνυμα για την κόρη της

«Σήμερα ξύπνησα πεινασμένη» έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.