Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πιο ανατρεπτικό πάρτι στον γιο της

Γενέθλια σε... καραντίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πιο ανατρεπτικό πάρτι στον γιο της

Η Δούκισσα Νομικού δε θα μπορούσε να μη γιορτάσει τα γενέθλια του αγαπημένου της γιου και έτσι του οργάνωσε το πιο ανατρεπτικό πάρτι στο σπίτι εν μέσω καραντίνας! Ο Σάββας έκλεισε τα δύο και η γιορτή του τα είχε όλα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να κάνει πάντα το καλύτερο για τα παιδιά της, ειδικά αυτές τις μέρες που όλοι βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και της επιβολής της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Έτσι, ο μικρός Σάββας έκλεισε σήμερα, ανήμερα της γιορτής της 25ης Μαρτίου τα δεύτερα γενέθλιά του και η Δούκισσα Νομικού δε θέλησε να τα αφήσει να περάσουν έτσι.

Συγκέντρωσε λοιπόν την οικογένειά της και οργάνωσε στον γιο της το πιο υπέροχο πάρτι γενεθλίων με μοναδικούς καλεσμένους τον μπαμπά και την αδερφή του.

Το υπέροχο μήνυμα που έστειλε η Δούκισσα Νομικού για τα γενέθλια του μικρού της

Η παρουσιάστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σωρό φωτογραφίες από το πάρτι και την τούρτα, για την οποία μάλιστα δε δίστασε να αστειευτεί, λέγοντας πως τώρα που δεν έχει φίλους το πάρτι, ο Σάββας θα τη φάει όλη μόνος του!

«Γενέθλια σε καραντίνα. Χωρίς φίλους, χωρίς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, χωρίς πάρτι και μουσικές. Αλλά με αγάπη και ελπίδα για τις καλύτερες ήμερες που θα έρθουν! Χρόνια σου πολλά μωρό μου.
Σε λατρεύουμε.
#BabyS #happybirthday #2yearsold #menoumespiti (Το κακό βέβαια είναι πως όταν δεν έχεις φίλους να μοιραστείς την τούρτα, την τρως όλη μόνος σου)»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Δούκισσα Νομικού από το πάρτι του μικρού Σάββα

Βέβαια και ο Σάββας από τη μεριά του δείχνει μεγάλη αγάπη στη μανούλα του, ενώ πριν από λίγες μέρες έκανε προς εκείνη την πιο τρυφερή χειρονομία.