Θα «λιώσετε» με το γιο της Δούκισσας Νομικού - Η τρυφερή χειρονομία προς τη μαμά του

Δεν πάει το μυαλό σας τι της έδωσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα «λιώσετε» με το γιο της Δούκισσας Νομικού - Η τρυφερή χειρονομία προς τη μαμά του

Ο γιος η Δούκισσας Νομικού, έχει μεγαλώσει πολύ και μόλις τον δείτε σε φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια πρόκειται να «λιώσετε». Μάλιστα, όπως φαίνεται είναι... ένας μικρός τζέντλεμαν, αφού δεν φαντάζεστε τι τρυφερή χειρονομία έκανε προς την μαμά του.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, βρίσκεται και εκείνη σε αυτοπεριορισμό με την οικογένεια της λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού και θέλοντας να προστατευτεί η ίδια αλλά και η οικογένεια της,

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού είναι από του Έλληνες celebrities που θέλησε να παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν και εκείνοι μέσα στα σπίτι τους και ασφαλή, δημοσιεύοντας μια ανατριχιαστική φωτογραφία περνώντας το ηχηρό αυτό μήνυμα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει με μερικές αναρτήσεις της πως περνάει μέσα στο σπίτι μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα δυο της παιδιά, τον Σάββα αλλά και την Αναστασία η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία του Hooch, ενός από των τριών σκύλων που έχουν στο σπίτι τους. Οικογενειακώς, απόλαυσαν στην αυλή του σπιτιού τους τον ηλιόλουστο ήλιο με την Δούκισσα Νομικού να γράφει στην λεζάντα της «Μένουμε σπίτι παιδιά! Ας κάνουμε ακριβώς όλα όσα μας λένε».

Η τρυφερή χειρονομία του γιου της Δούκισσας Νομικού που θα σας κάνει να «λιώσετε»

Χθες, μοιράστηκε ακόμη μια από το σπίτι της. Συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του γιου της που θα σας κάνει να «λιώσετε». Ο μικρός Σάββας, της έδωσε ένα λουλουδάκι που μάζεψε από τον κήπο τους, και όπως αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού κράτησε και άλλο ένα για να το δώσει στην μικρή αδερφή του.

«Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει. Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας. Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του.