H ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον ιό: "Εκείνος που αποσύρθηκε.."

Τι έγραψε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον ιό:

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ανάρτηση για τον ιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έλεγε πως "εκείνος που αποσύρθηκε κατάφερε να σώσει όλους τους υπόλοιπους".

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς ο κορωνοϊός έχει κάνει την εμφάνιση του και η κυβέρνηση έχει αρχίσει να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από αυτό.

Τα κρούσματα στην χώρα μας αυξάνονται ραγδαία μέρα με την μέρα, ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης είχαμε και τον πρώτο νεκρό από τον ιό. Δείτε εδώ ποιος είναι

Όπως είναι αναμενόμενο όλοι ανησυχούμε για αυτό και παίρνουμε τα μέτρα μας κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες που είναι τα παιδιά και οι παππούδες.

Διάσημοι και μη δεν κρύβουν την ανησυχία τους και φροντίζουν να προσέχουν για να μην νοσήσουν. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα μήνυμα για τον ιό στο Instagram που ανέβασε κάποιος φίλος της.

Μια φωτογραφία με καμμένα σπίρτα από την μια και από την άλλη κανονικά και ένα στη μέση που έχει απομακρυνθεί. Η φωτογραφία έγραφε: "εκείνος που για λίγο αποσύρθηκε, έσωσε όλους τους υπόλοιπους".

Δείτε την:

 Δούκισσα Νομικού

Πριν την ανάρτηση για τον ιό η Δούκισσα Νομικού έκανε γνωστή μια χαρμόσυνη είδηση - Εξαντλήθηκε αγαπημένο βραχιόλι

Η Δούκισσα Νομικού διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο στα επαγγελματικά της. Μάλιστα, έκανε γνωστή την χαρμόσυνη είδηση πως εξαντλήθηκε ένα αγαπημένο βραχιόλι από την συλλογή κοσμημάτων της.

Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μας έχει συνηθίσει σε πολύ κομψά και elegant κοσμήματα από την συλλογή της και αυτό από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του κόντευε να «εξαφανιστεί».

Το συγκεκριμένο βραχιόλι από την συλλογή της, δεν θα πρέπει να λείψει από την μπιζουτιέρα σας. Το πιο τέλειο; Έχει και καρδούλα στην μέση με το σήμα της ειρήνης δίνοντας μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σου.

Ο λόγος για τα μαρτάκια που είναι έθιμο να φοράμε κάθε Μάρτη μήνα.

Δούκισσα Νομικού συλλογή κοσμημάτων

Εσείς ωστόσο έχετε δει το σπίτι της στην Μύκονο; H ίδια μοιράστηκε μαγευτική φωτογραφία, με την οικογένειά της.