H Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το μυστικό της για τέλειες βλεφαρίδες - Ποιο είναι;

Πώς θα τις κάνεις και εσύ εντυπωσιακές

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το μυστικό της για τέλειες βλεφαρίδες - Ποιο είναι;

H Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το μυστικό της για τέλειες βλεφαρίδες. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την μάσκαρα που χρησιμοποιεί και τις δείχνει πιο μακριές και όμορφες.

Οι βλεφαρίδες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την κάθε γυναίκα και την εμφάνιση μας. Όλες θέλουμε να έχουμε μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες για ένα πιο εντυπωσιακό βλέμμα.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που έχουν εντυπωσιακές βλεφαρίδες από την φύση τους και άλλες που θέλουν να κάποιο προϊόν να τις βοηθήσει και να τις κάνει πιο ωραίες. Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τις followers της το μυστικό της για ωραίες βλεφαρίδες. Πριν λίγες ημέρες πόζαρε και με το πιο αγαπημένο της πρόσωπο. Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

Ποιο είναι αυτό;

«My all time favorite product. Η αγαπημένη μου mascara είναι η Hypnôse Drama της @lancomeofficial .Δεν την αλλάζω με τίποτα εδώ και χρόνια! Με λίγες μόνο κινήσεις, οι βλεφαριδες μου αποκτουν εντυπωσιακό όγκο και δεν κολλάνε μεταξύ τους»

Δείτε την ανάρτηση της:

Πώς να αποκτήσετε μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο

Το καστορέλαιο είναι ένα παλιό συστατικό υγείας και ομορφιάς που οι γιαγιάδες μας γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες.

Το φυτικό αυτό έλαιο, που προέρχεται από τους σπόρους του τροπικού φυτού Ρίκινος ο Κοινός, βελτιώνει τη τριχοφυΐα, λειαίνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, τρέφει και δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας.

Έτσι, ενθαρρύνει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, οι οποίες θα αρχίσουν να δείχνουν περισσότερες στον αριθμό, παχύτερες και μακρύτερες σε λίγες μόνο μέρες.

Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί στην αγορά σας. Φροντίστε να προμηθευτείτε καστορέλαιο για καλλυντική χρήση, διότι στο εμπόριο κυκλοφορεί και για βιομηχανική χρήση.

Τέλος, για να διασφαλίσετε ότι προμηθευτήκατε αγνό και παρθένο καστορέλαιο, πρέπει να συνοδεύεται από πιστοποίηση ότι πρόκειται για καστορέλαιο ψυχρής έκθλιψης.