Αθηνά Οικονομάκου: Πόζαρε δίπλα στο αγαπημένο της πρόσωπο - Η τρυφερή ανάρτηση

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Πόζαρε δίπλα στο αγαπημένο της πρόσωπο - Η τρυφερή ανάρτηση

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, στην οποία πόζαρε με πλατύ χαμόγελο, δίπλα στο πιο αγαπημένο της πρόσωπο. Η χαρά της αγαπημένης ηθοποιού ήταν εμφανής.

Με την καραντίνα να έχει φτάσει στο τέλος της, είχαμε όλοι την ευκαιρία να συναντηθούμε και πάλι, με ανθρώπους από το οικογενειακό μας περιβάλλον, καθώς και με φίλους μας, με τους οποίους είχαμε απομακρυνθεί λόγω των πολύ ιδιαίτερων συνθηκών.

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με αγαπημένο της πρόσωπο

Η αγαπημένη ηθοποιός, φωτογραφήθηκε με την γιαγιά της, και μοιράστηκε το όμορφο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βέβαια, χαμός έγινε στο Instragram και με τη φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε χθες βράδυ η Αθηνά Οικονομάκου. Δείτε τη εδώ και θα "πάθετε"!

Όπως θα δείτε και από τη φωτογραφία παρακάτω, η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει να είναι πολύ χαρούμενη που συνάντησε και πάλι τη γιαγιά της.

Αθηνά Οικονομάκου γιαγιά

Πέρα από τη γιαγιά της, η Αθηνά Οικονομάκου συναντήθηκε και με τους γονείς της

Τις βαλίτσες της γέμισε η Αθηνά Οικονομάκου, πήρε το αυτοκίνητο και την οικογένεια της και πήγε στους γονείς της. Η ηθοποιός είχε να δει τη μητέρα της και τον πατέρα της πάρα πολύ καιρό και έχουμε στιγμιότυπα ντοκουμέντα από την επίσκεψη στην γενέτειρα της.

Το συγκεκριμένο ταξίδι η Αθηνά Οικονομάκου ήθελε να πραγματοποιήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, όμως δεν μπορούσε αφού για δυο περίπου μήνες βρισκόμασταν λόγω κροωνοϊού σε καραντίνα.

Μπορεί αυτές τις ημέρες να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, λόγω της προώθηση της νέας της συλλογής ρούχων που σχεδίασε με την Μαίρη Συνατσάκη, όσο και λόγω των γυρισμάτων για την σειρά «Έλα στη θέση μου», ωστόσο βρήκε λίγο χρόνο για να κάνει μια μίνι απόδραση.

Έτσι λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου λίγες εβδομάδες μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, επισκέφθηκε το πατρικό της σπίτι και αυτές τις ημέρες περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένεια της.

Αθηνά Οικονομάκου γονείς τόπος καταγωγής