Αντιγήρανση με σχεδόν μηδέν ευρώ: Φτιάξε αυτό το σπιτικό μείγμα με κολοκύθι και αυγό για αγγελικό πρόσωπο

Κάνει θαύματα στο δέρμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντιγήρανση με σχεδόν μηδέν ευρώ: Φτιάξε αυτό το σπιτικό μείγμα με κολοκύθι και αυγό για αγγελικό πρόσωπο

Θες αγγελικό πρόσωπο; Φτιάξε αυτή την σπιτική μάσκα με κολοκύθι και αυγό και θα δεις τρομερά αποτελέσματα.Θα σου κοστίσει σχεδόν μηδέν ευρώ!

Μάσκα από κολοκυθάκια για το πρόσωπο - ένα λεπτό φυσικό μέσο για τη φροντίδα ενός δέρματος, που έχει αναζωογονητικό, θρεπτικό και αποκαταστατικό αποτέλεσμα.

Η ευνοϊκή επίδραση στα κύτταρα του δέρματος επιτυγχάνεται, πρώτα απ 'όλα, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του λαχανικού, το οποίο περιέχει ένα πλήρες σύνολο φυσικών βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων.

Ποιο laser; Τέλος στην τρίχα της ευαίσθητης περιοχής με αυτό το σπιτικό μείγμα μαγειρικής σόδας

Φροντίδα για τη γήρανση του δέρματος

μάσκα προσώπου σπιτική με κολοκύθι και αυγό

Για να προετοιμάσετε μια μάσκα κολοκυθάκια για ένα ώριμο δέρμα που χάνει την υγρασία, θα πρέπει να σχάρετε ένα μικρό κολοκυθάκι σε ένα τρίφτη και στη συνέχεια να αλέσετε 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι του προκύπτοντος κουκούλι με κρόκο αυγού και προσθέστε σε αυτό το μείγμα 1 κουταλιά της σούπας. μια κουταλιά κοκκινισμένο αλεύρι και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Η προκύπτουσα μάζα χτυπηθεί με ένα μίξερ και εφαρμόζεται στο προηγουμένως καθαρισμένο δέρμα του προσώπου, και μετά από 15 λεπτά, ξεπλύνετε τη μάσκα με ζεστό νερό.

Φρενίτιδα με αυτή την σπιτική μάσκα με λεμόνι κι αυγό - Για δέρμα βελούδο

Φρενίτιδα έχει προκληθεί αυτές τις ημέρες αφού ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού χρησιμοποιεί αυτή την σπιτική μάσκα με λεμόνι και αυγό για δέρμα βελούδο.

Τώρα, εν όψη καραντίνας, έχουμε απεριόριστο χρόνο να ασχοληθούμε με τους εαυτούς μας και η συγκεκριμένη μάσκα είναι πολύ εύκολη και γρήγορη στο να φτιαχτεί.

Μάσκα με αυγό και λεμόνι για βελούδινη απαλότητα

Εάν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο και εμφανίζει κοκκινίλες, μια μάσκα με βάση το χυμό λεμονιού και το ασπράδι του αβγού θα σου εξασφαλίσει ένα ευχάριστο αίσθημα άνεσης.

  • Πάρε το χυμό μισού λεμονιού, χτύπησε ελαφρά το ασπράδι ενός αβγού και ανακάτεψέ τα. Άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου και άφησέ τη για 15 λεπτά.
  • Εάν τη βάλεις το βράδυ, μπορείς να την αφήσεις όλη τη νύχτα. Ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

Οι λευκαντικές ιδιότητες του λεμονιού, σε συνδυασμό με το ασπράδι του αβγού, διώχνουν τις γυαλάδες και τις κοκκινίλες δίνοντας στο δέρμα μια ομοιόμορφη απόχρωση.

Γιατί το λεμόνι είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα μας

Το λεμόνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εσπεριδοειδή στον κόσμο. Είναι γνωστό για την ιδιαίτερη όξινη γεύση του που συνδυάζεται εύκολα με πολλά άλλα συστατικά.

Από την αρχαιότητα, έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορα γαστρονομικά και φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι ως φυσικό καλλυντικό.

Τα λεμόνια περιέχουν πολλή βιταμίνη C, απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικές ενώσεις που βελτιώνουν την υγεία των εσωτερικών οργάνων σας καθώς και του δέρματός σας.