Μαύρισμα σε 5 ημέρες: Η σπιτική μάσκα με καρότο και ελαιόλαδο που θα σε κάνει να γλιτώσεις λεφτά από τα solarium

Δοκίμασέ την, τα αποτελέσματα είναι τρομερά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαύρισμα σε 5 ημέρες: Η σπιτική μάσκα με καρότο και ελαιόλαδο που θα σε κάνει να γλιτώσεις λεφτά από τα solarium

Οι περισσότερες γυναίκες επιδίδονται σε έναν άτυπο "αγώνα" μαυρίσματος αυτή την περίοδο! Για να μην τρέχετε όμως και να δίνετε τα λεφτά σας σε solarium, η ομάδα του Youweekly.gr σας βρήκε την εύκολη λύση να μαυρίσετε μέσα σε μόνο 5 ημέρες! Φτιάξτε αυτή την σπιτική μάσκα με καρότο και ελαιόλαδο και θα τα καταφέρετε!

Τι θα χρειαστείτε για την μάσκα μαυρίσματος με καρότο και ελαιόλαδο

  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 5 σταγόνες ιώδιο
  • 1 καρότο
  • 2 βερίκοκα
  • δοχείο για σπρέι (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη μαγειρικής)

Πως θα το φτιάξετε

  • Βάλτε το καρότο και τα βερίκοκα σε έναν πολτοποιητή και χτυπήστε το καλά. Στη συνέχεια, περάστε τον πολτό από ένα σουρωτήρι και πάρτε το χυμό του. Σε ένα δοχείο σπρέι, ρίξτε το ελαιόλαδο, το χυμό και ανακατέψτε καλά προτού προσθέσετε το ιώδιο. Κλείστε καλά το δοχείο και ανακινήστε καλά μέχρι το διάλυμα να γίνει ο ομοιόμορφο.
  • Ανακινήστε ελαφρά προτού το ψεκάσετε στο σώμα σας.

Επίσης, για να γλιτώσετε και λεφτά από laser δείτε εδώ πως μπορείτε στο σπίτι σας να απαλλαγείτε από τις τρίχες της ευαίσθητης περιοχής

σπιτικές μάσκες μαυρίσματος

Μαύρισμα στο σπίτι: Τα κόλπα για να αποκτήσεις σταρένια επιδερμίδα με φυσικό τρόπο

Θέλεις να έχεις ένα εξωτικό µαύρισµα αλλά δεν θέλεις να ψηθείς κάτω από τον ήλιο, ούτε να µεταµορφωθείς σε δίχρωµο cheetah! Τι µπορείς να κάνεις; Ακολούθησε τις συµβουλές των ειδικών για ένα οµοιόµορφο self tan routine στο σπίτι που θα αντέξει στον χρόνο.

Το μαύρισμα σου θα μοιάζει φυσικό και όλοι θα αναρωτιούνται πώς τα κατάφερες μέσα στην καραντίνα! Όλοι, εκτός από εσένα βέβαια…

Τα καλύτερα tips για self tan στο σπίτι

  • Καθαρό δέρµα:Είναι σηµαντικό να απλώσεις το self tan προϊόν που επέλεξες µε προσοχή µετά από το ντους και µάλιστα ακόµα καλύτερα µετά το βραδινό ντους. Τότε που οι πόροι είναι ανοιχτοί και το δέρµα σου πεντακάθαρο για να απορροφήσει σωστά το προϊόν. Απόφυγε όµως να έχεις ξυρίσει λίγο πριν τα πόδια σου γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ερεθισµού.
  • Κάνε απολέπιση:Ιδανικά προτίµησε να κάνεις απολέπιση µε ένα τζελ κι όχι µε κάποιο λιπαρό scrub. Χρησιµοποίησε ελαφρόπετρα ή ειδική λίµα αφαίρεσης σκληρού δέρµατος για τις φτέρνες σε όποιο σηµείο χρειάζεται να µαλακώσει.
  • Ξεκίνα µε το πρόσωπο:Φόρεσε ένα shower cap για να προστατεύσεις τα µαλλιά σου και να αφήσεις καθαρό το πρόσωπό σου. Άπλωσε µία µικρή ποσότητα βαζελίνης γύρω από το στεφάνι των µαλλιών στο µέτωπο και πάνω στα φρύδια σου για να µην βαφτούν. Αν έχεις ξηρή επιδερµίδα καλύτερα να προτιµήσεις µία κρέµα σχεδιασµένη ειδικά για το πρόσωπο. Αν χρησιµοποιήσεις spray είναι σηµαντικό να το κρατήσεις 15-20 εκατοστά από το πρόσωπό σου. Ξεκίνα περιµετρικά και προχώρησε προς το κέντρο του προσώπου. Τέλος, άπλωσε το χρώµα στο λαιµό και το στήθος.
  • Ο κορµός:Αν χρησιµοποιείς κρέµα, πάρε στα χέρια σου µία ποσότητα σε µέγεθος µπάλας του γκολφ και άπλωσέ τη στους κοιλιακούς σου µε κυκλικές κινήσεις. Όταν φθάσεις στο στήθος, σήκωσέ το µε το ένα χέρι για να απλώσεις σωστά την κρέµα και από κάτω. Ό,τι έχει µείνει στα χέρια σου, άπλωσέ το στους γλουτούς σου. Αν χρησιµοποιείς spray, κάλυψε την ίδια περιοχή µε κάθετες και οριζόντιες κινήσεις.
  • Στα άκρα:Αν υπάρχει ακόµα λίγη κρέµα στα χέρια σου, άπλωσέ την στα µπράτσα σου, µέσα κι έξω. Επανέλαβε τη διαδικασία στα πόδια σου, από πάνω προς τα κάτω. Αν χρησιµοποιείς spray, ένα πέρασµα αρκεί.
  • Η πλάτη:Στην συνέχεια, πάρε ξανά µία ποσότητα κρέµας σε µέγεθος µπάλας του γκολφ για να την απλώσεις στην πλάτη. Με το αριστερό σου χέρι πάνω από τον δεξί σου ώµο άπλωσε στη µεγαλύτερη δυνατή επιφάνεια που µπορείς. Επανέλαβε κι από την άλλη µεριά. Γύρνα τα χέρια σου πίσω από την πλάτη σου για να απλώσεις και πάνω από τη µέση σου και κατέβασέ τα µέχρι τους γλουτούς. Θα ήταν τέλειο αν υπήρχε κάποιος να σου απλώσει την κρέµα στην πλάτη και το αποτέλεσµα θα ήταν πιο ασφαλές.

Τέλος, µην ξεχάσεις να πλύνεις καλά τις παλάµες σου. Τα σηµεία που ιδρώνεις ή καλύπτονται από δέρµα µπορείς να τα στεγνώσεις µε ένα σεσουάρ.