Σπιτικό μείγμα για αποτρίχωση: Βάλε μπανάνα και βρώμη και τρίχα...τέλος

Απίστευτα αποτελέσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπιτικό μείγμα για αποτρίχωση: Βάλε μπανάνα και βρώμη και τρίχα...τέλος

Έχεις θέμα με τις τρίχες στο σώμα σου αλλά το πορτοφόλι σου δεν σηκώνει το laser σε ινστιτούτα ομορφιάς; Το Youweekly.gr σου προτείνει αυτό το τέλειο σπιτικό μείγμα αποτρίχωσης με βρώμη και μπανάνα!

Νόμιζες ότι η βρώμη και η μπανάνα κάνουν μόνο για πρωινό; Έκανες λάθος!

Θα χρειαστείτε:

  • Μια κουταλιά πολτοποιημένη μπανάνα
  • 2 κουταλιές σκόνης βρώμης

Εκτέλεση

  • Ανακατεύετε τα υλικά για να φτιάξετε μια πάστα. Απλώνετε την πάστα στα σημεία που έχετε τρίχες και κάνετε ελαφρύ μασάζ για 10 λεπτά αντίθετα με την φορά της τρίχας. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.
  • Την συγκεκριμένη θεραπεία μπορείτε να την κάνετε δυο φορές την εβδομάδα. Στην αρχή οι τρίχες θα αναπτύσσονται με μικρότερο ρυθμό μέχρι να εξαφανιστούν. Επειδή τα υλικά της πάστας είναι αγνά σπιτικά υλικά, λειτουργεί και σαν scrub για το πρόσωπο, θα ενυδατώσει και θα δώσει λάμψη στο πρόσωπο σας.

Κι αν μπεις στην διαδικασία να ξεκινήσεις να φτιάχνεις μάσκες μόνη σου σπίτι αξίζει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτήν εδώ που είναι κατά της αντιγήρανσης!

Χαμός στο διαδίκτυο με αυτές τις 2 σπιτικές μάσκες προσώπου - Έχουν μαγειρική σόδα και μπανάνα

2 σπιτικές μάσκες προσώπου έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και έχουν προκαλέσει χαμό με τα αποτελέσματά τους! Έχουν σαν κύρια συστατικά την μαγειρική σόδα και την μπανάνα.

Ο καθαρισμός είναι απολύτως απαραίτητος για την ομορφιά της επιδερμίδας σας! Χωρίς αυτόν, η επιδερμίδα σας δεν απαλλάσσεται από τους ρύπους, χάνοντας έτσι τη φρεσκάδα της.

Όλοι οι ειδικοί στην περιποίηση της επιδερμίδας (από τους φαρμακοποιούς μέχρι τους δερματολόγους) συμφωνούν: ο καθαρισμός πρωί και βράδυ είναι ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε τη γήρανση του δέρματος. Για να έχετε, λοιπόν, τα αποτελέσματα που πρέπει εμπιστευτείτε μας και δοκιμάστε τις 2 μάσκες παρακάτω!

σπιτικές μάσκες με μαγειρική σόδα και μπανάνα

Αυτές είναι οι 2 μάσκες προσώπου με μαγειρική σόδα και μπανάνα

Φυσικός καθαρισμός προσώπου με μαγειρική σόδα

Αναμείξτε σε ένα μπολάκι 1 κ.γ. μαγειρική σόδα με 1/2 κ.γ. μέλι και 1/3 φλιτζανιού τσαγιού γάλα και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο. Ξεβγάλτε σε 2 λεπτά.

Απολέπιση με scrub μπανάνας

Χτυπήστε στο μπλέντερ 1 κ.σ. νιφάδες βρόμης, 1/2 μπανάνα και 1 κ.γ. γιαούρτι και με το μείγμα κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 3 λεπτά.

Καλό θα ήταν να γνωρίζετε, τώρα που είναι και καλοκαίρι και επισκέπτεστε συχνά παραλίες και εκτίθεστε στον ήλιο πως η μαγειρική σόδα μπορεί να σας προστατέψει από εγκαύματα! Δείτε εδώ τον τρόπο!