Έτσι θα σώσεις τα κατεστραμμένα νύχια σου - Σπιτικό μείγμα με λεμόνι και....

Σου έχουμε την λύση και είναι θαυματουργή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι θα σώσεις τα κατεστραμμένα νύχια σου - Σπιτικό μείγμα με λεμόνι και....

Αν ταλαιπωρείσαι κι εσύ από τα κατεστραμμένα νύχια σου και θέλεις επιτέλους να δεις μια αλλαγή, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσεις, αυτό το υπέροχο σπιτικό μείγμα με λάδι και λεμόνι που σου βρήκαμε. Είναι σίγουρο πως αυτή η θεραπεία, θα σε «σώσει»!

Είναι γνωστό πως το λεμόνι μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν τα πάντα! Η δράση του είναι απλά θαυματουργή και έτσι, μπορεί να βοηθήσει και τα νύχια σου!

Τα βασικά λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το ελαιόλαδο αποτελούν εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά για τη βελτίωση της δομής των νυχιών σας.

Έτσι θα φτιάξετε το σπιτικό μείγμα με λεμόνι και λάδι που θα σώσει τα νύχια σου

Υλικά

  • 1/4 της κούπας ελαιόλαδο (60 γραμμάρια)
  • 5 σταγόνες χυμό λεμόνι

θεραπεία για νύχια

Τι πρέπει να κάνετε;

  • Αναμειγνύετε το χυμό λεμόνι με το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και μουλιάζετε τις άκρες των δαχτύλων σας για 15 λεπτά.
  • Φυλάσσετε το μείγμα στο ψυγείο και επαναλαμβάνετε τη θεραπεία κάθε μέρα.

Έτοιμη για να κάνεις το πιο στιλάτο μανικιούρ, ενώ σας έχουμε και ένα σπιτικό ρόφημα με λεμόνι για τον μεταβολισμό.

Με 1/2 λεμόνι και 2 κουταλιές της σούπας μέλι φτιάχνεις πιο τέλεια μάσκα προσώπου

Για να έχετε ένα υγιές πρόσωπο πρέπει να πίνετε πολύ νερό, να εφαρμόζετε ενυδατικές κρέμες ημέρας και νύχτας και φυσικά μην ξεχνάτε να κάνετε μία φορά την εβδομάδα μάσκες προσώπου. Εμείς σας έχουμε μια πολύ οικονομική και γρήγορη με λεμόνι και μέλι για να αποκτήσετε μια λαμπερή επιδερμίδα με φυσικό τρόπο.

Στύβετε 1/2 λεμόνι (τα οργανικά είναι πάντα καλύτερα) σε ένα μπολ, προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και τα ανακατεύετε όλα μαζί με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας, αφού το έχετε καθαρίσει πρώτα πολύ καλά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη να δράσει για περίπου 15-20 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετέ την με δροσερό νεράκι

Το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπροσθέτως, απορροφά τις ακαθαρσίες από τους πόρους και το δέρμα. Το λεμόνι από την άλλη, σας βοηθάει στη μάχη σας με την ακμή, τη γήρανση και τις κηλίδες από τον ήλιο. Ενώ, με φυσικό τρόπο μπορεί να κάνεις και... ανταύγειες.