Θα αλλάξεις μια και καλή τον μεταβολισμό σου με αυτό το ρόφημα - Το μυστικό είναι στο λεμόνι

Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα αλλάξεις μια και καλή τον μεταβολισμό σου με αυτό το ρόφημα - Το μυστικό είναι στο λεμόνι

Το νερό με λεμόνι είναι γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητες του στο αδυνάτισμα και την αύξηση του μεταβολισμού. Οπότε αν θέλεις να φτιάξεις τον οργανισμό σου θα πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτό το υπέροχο σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σπόρους τσία, αλλά και αυτό εδώ με λεμόνι και κανέλα.

Γνωρίζατε όμως, ότι προσθέτοντας σπόρους chia, θα αποτοξινώσετε και θα καθαρίσετε πιο εύκολα τον οργανισμό σας, μειώνοντας γρηγορότερα τα κιλά σας; Οι σπόροι chia, προσφέρουν σταθερή θρεπτική αξία επειδή περιέχουν ωφέλιμες διαιτητικές ίνες και τα υγιεινά για την καρδιά, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στη βελτίωση της υγείας των εντέρων.

ρόφημα με λεμόνι για αδυνάτισμα

Σύμφωνα με το άρθρο του Πανεπιστημίου Harvard σχετικά με τους σπόρους chia, στα οφέλη τους περιλαμβάνονται η μείωση της όρεξης και του βάρους, η μείωση των τριγλυκεριδίων και η βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη τύπου 2.

Εύκολο ρόφημα με λεμόνι για τον μεταβολισμό σας

Υλικά:

  • 1 ποτήρι νερό
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • 1 γεμάτο κουτάλι τσαγιού σπόρους chia *

Εκτέλεση:

  • Ανακατέψτε τα συστατικά, αφήστε το να μείνει για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι ιδιότητες των τροφών και πιείτε το.
  • Το ρόφημα αυτό, είναι επίσης μια πολύ υγιεινή πρόταση για το πρωί και μπορείτε να το πιείτε ζεστό ή κρύο.

Το λεμόνι μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις και την πιο τέλεια μάσκα προσώπου

Για να έχετε ένα υγιές πρόσωπο πρέπει να πίνετε πολύ νερό, να εφαρμόζετε ενυδατικές κρέμες ημέρας και νύχτας και φυσικά μην ξεχνάτε να κάνετε μία φορά την εβδομάδα μάσκες προσώπου. Εμείς σας έχουμε μια πολύ οικονομική και γρήγορη με λεμόνι και μέλι για να αποκτήσετε μια λαμπερή επιδερμίδα με φυσικό τρόπο.

Στύβετε 1/2 λεμόνι (τα οργανικά είναι πάντα καλύτερα) σε ένα μπολ, προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και τα ανακατεύετε όλα μαζί με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας, αφού το έχετε καθαρίσει πρώτα πολύ καλά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη να δράσει για περίπου 15-20 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετέ την με δροσερό νεράκι

Το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπροσθέτως, απορροφά τις ακαθαρσίες από τους πόρους και το δέρμα. Το λεμόνι από την άλλη, σας βοηθάει στη μάχη σας με την ακμή, τη γήρανση και τις κηλίδες από τον ήλιο. Ενώ, με φυσικό τρόπο μπορεί να κάνεις και... ανταύγειες.