Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ακμή τέλος σε χρόνο dt - Αποτελεσματική θεραπεία μόνο με χυμό λεμονιού

Θα απαλλαχθείτε από όλα τα σπυράκια σας μια και καλή

Ακμή τέλος σε χρόνο dt - Αποτελεσματική θεραπεία μόνο με χυμό λεμονιού
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ πρόβλημα με την ακμή σου, τότε ήρθε η ώρα να την ξεχάσεις μια για πάντα. Το YouWeekly.gr σου προτείνει την πιο μοντέρνα θεραπεία για τα σπυράκια, με την οποία χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μόνο χυμό από λεμόνι.

Ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί φαίνεται ότι είναι ωφέλιμο για την υγεία μας με πολλούς τρόπους. Διώχνει τις τοξίνες από το σώμα μας, βοηθάει την πέψη, καταπολεμάει τις λιγούρες, διευκολύνει την απώλεια βάρους, και δημιουργεί ένα αλκαλικό περιβάλλον για να ισορροπήσει το pH του σώματος.

Τι μπορεί να κάνει ο χυμός λεμόνι για την ακμή

Ο χυμός λεμονιού βοηθάει στον μεταβολισμό της όξινης διάθεσης ανακουφίζοντας το σώμα και προφυλάσσοντας από την εκδήλωση της ακμής. Μπορείτε να πλύνετε και το πρόσωπό σας με χυμό λεμονιού.

Αν, από την άλλη, αντιμετωπίζετε πρόβλημα και με τα νύχια σας, το μυστικό βρίσκεται πάλι στο λεμόνι!

Τι μπορεί να κάνει ο χυμός λεμόνι για την ακμή

Μπορείς να φτιάξεις και σπιτική μάσκα προσώπου με λεμόνι και η επιδερμίδα σου θα γίνει λεία

Αν είσαι από αυτές που φροντίζουν την επιδερμίδα τους και λατρεύουν να κάνουν σπιτικές μάσκες, σας έχουμε την ιδανική προκειμένου η επιδερμίδα να είναι λεία και καθαρή, με μόνο τρία υλικά: Λεμόνι, κανέλα και μέλι.

Το λεμόνι είναι ένα φρούτο που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε γλυκά, μπισκότα ή πάνω από άλλα φαγητά για να δώσει άλλη γεύση. Το λεμόνι άλλωστε φημίζεται για τη γεύση και τις ευεργετικές του ιδιότητες, ενώ ο χυμός του έχει αγαπηθεί αρκετά από πολλούς ανθρώπους.

Το ήξερες όμως ότι το λεμόνι μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ευεργετικό και για την επιδερμίδα σου; Όταν μάλιστα συνδυάζεται με την κανέλα μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακμή. Μάθε πώς μπορείς να φτιάξεις μία εύκολη, σπιτική μάσκα προσώπου και να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου, όπως της αξίζει, ενώ σας έχουμε μια ακόμη σπιτική μάσκα αλλά αυτή τη φορά με γιαούρτι!

Θα γίνει λεία η επιδερμίδα σου με αυτήν την σπιτική μάσκα προσώπου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νερό, λεμόνι και... - Το θαυματουργό μείγμα που θα κάνει τους καθρέφτες σας λαμπίκο

Καθαρίστε το πουρί από την λεκάνη με μαγειρική σόδα και λεμόνι - Κάντε την σαν καινούρια

Share