Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ξέμεινες από χρήματα; Κάνε μόνη σου πεντικιούρ χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα με...

Θαυματουργό τρικ

Ξέμεινες από χρήματα; Κάνε μόνη σου πεντικιούρ χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα με...
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τώρα που καλοκαιριάζει και ιδρώνουμε, ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι είναι η φαγούρα στα πόδια μας, με αποτέλεσμα να τα ξύνουμε και να τα κάνουμε χειρότερα. Για αυτό και εμείς σας έχουμε την λύση και αυτή για ακόμη μια φορά είναι η μαγειρική σόδα, η οποία προσφέρει ανακούφιση, ενώ μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για την ευαίσθητη περιοχή.

Η μαγειρική σόδα μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αποδειχθεί ως ένα σωτήριο υλικό, καθώς μπορεί να χρησιμεύσει σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μας, ακόμη και σε ζητήματα υγείας.

Κρατήστε τα πόδια σας μαλακά με μαγειρική σόδα

Αναφορικά με τα πόδια, μπορείτε να διαλύσετε τρεις κουταλιές της σούπας από μαγειρική σόδα σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και, ύστερα, να βάλετε τα πόδια να μουλιάσουν. Μετά τρίβετε απλά και ξεπλένετε, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.

Κρατήστε τα πόδια σας μαλακά με μαγειρική σόδα

Άπλωσε μαγειρική σόδα και στις μασχάλες

Σου βρήκαμε ένα μυστικό που σίγουρα δε γνώριζες, όμως θέλεις να μάθεις, ειδικά αν ταλαιπωρείσαι από το πρόβλημα που λύνει. Βάλε λίγη μαγειρική σόδα στις μασχάλες σου και με το αποτέλεσμα που θα δεις θα πάθεις πλάκα.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες σας χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.

Μαγειρική σόδα αποσμητικό μασχάλης

Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οσμών στο ψυγείο ή το πλυντήριο, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την οσμή και στις μασχάλες σας.

Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κυρίως πριν να ντυθείτε το πρωί. Μάλιστα, μπορείτε με σόδα να εξαφανίσετε τα σπυράκια από τους γλουτούς περίπου με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρούφηξε λίγη μαγειρική σόδα από την μύτη - Θα σε θεραπεύσει από ένα πολύ κοινό πρόβλημα

Τρίψτε μαγειρική σόδα κάτω από τα μάτια 3 φορές την εβδομάδα - Το θαύμα της ομορφιάς στο πρόσωπο σας

Share