Σε περίπτωση που σου έχει περισσέψει λεμόνι μην το πετάξεις - Το απόλυτο tip για να κάνεις καινούργια τα αγαπημένα σου παπούτσια

Θα ξετρελαθείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε περίπτωση που σου έχει περισσέψει λεμόνι μην το πετάξεις - Το απόλυτο tip για να κάνεις καινούργια τα αγαπημένα σου παπούτσια

Αρκετές είναι οι φορές που σας έχουμε αναφέρει πως το λεμόνι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάφορες χρήσεις εκτός από το να το βάλετε σε συνταγές. Αυτή τη φορά λοιπόν, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε έναν ακόμη τρόπο με τον οποίο είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείτε (δείτε επίσης πως θα χάσετε κιλά με το ρόφημα για αδυνάτισμα με λεμόνι).

Το μυστικό που κρύβει ο χυμός λεμονιού

Σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει να καθαρίσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια και η προσπάθειά σας ήταν μάταιη, τότε ο χυμός λεμονιού θα σας λύσει τα χέρια καθώς σε χρόνο dt θα καταφέρετε να τα κάνετε να φαίνονται καινούργια χωρίς να κουραστείτε.

Χυμός λεμονιού

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε είναι λίγο λεμόνι και νερό. Μούσκεψε ένα πανί σε αυτό και υπομονετικά τρίψε τα παπούτσια σου, μέχρι να αποκτήσουν μια νέα εμφάνιση. Πιστέψτε μας, το αποτέλεσμα θα σας κάνει να το δοκιμάσετε σε όλα σας τα παπούτσια.

Το λεμόνι μπορεί να σου λύσει ένα ακόμη πρόβλημα

Αν είσαι και εσύ ένα από τα άτομα που ταλαιπωρέιται μονίμως με την φροντίδα των νυχιών του καθώς έχουν την τάση να "σπάνε" συνέχεια, τότε σας έχουμε το πιο ιδανικό κόλπο με λεμόνι και λάδι που θα σας "λύσει" τα χέρια μιας και είναι δυο συστατικά τα οποία τα έχετε σίγουρα στις ντουλάπες της κουζίνας σας.

Τα βασικά λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το ελαιόλαδο αποτελούν εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά για τη βελτίωση της δομής των νυχιών σας. Σε περίπτωση που θέλετε να χάσετε κιλά ρίξτε μια ματιά στο ρόφημα για αδυνάτισμα με λεμόνι.

Το απόλυτο μυστικό με λεμόνι που πρέπει να δοκιμάσεις

Υλικά

  • 1/4 της κούπας ελαιόλαδο (60 γραμμάρια)
  • 5 σταγόνες χυμό λεμόνι

Τι πρέπει να κάνετε;

  • Αναμειγνύετε το χυμό λεμόνι με το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και μουλιάζετε τις άκρες των δαχτύλων σας για 15 λεπτά.
  • Φυλάσσετε το μείγμα στο ψυγείο και επαναλαμβάνετε τη θεραπεία κάθε μέρα.