Απλώστε στα χέρια σας μαγειρική σόδα με σαπούνι και λίγο μετά ξεβγάλτε - Το μυστικό που θα σας σώσει το χειμώνα

Το τρικ που θα κάνετε σχεδόν καθημερινά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απλώστε στα χέρια σας μαγειρική σόδα με σαπούνι και λίγο μετά ξεβγάλτε - Το μυστικό που θα σας σώσει το χειμώνα

Μαγειρική σόδα έχουμε οι περισσότεροι στο σπίτι μας, και αν είστε από αυτούς που δεν τη χρησιμοποιούν δυστυχώς... χάνετε! Η λευκή αυτή σκόνη κάνει θαύματα και όσον αφορά θέματα καθαριότητας, αλλά και ομορφιάς, όπως και μαγειρικής.

Σχετικά με την ομορφιά, μπορείτε μαζί της να φτιάξετε διάφορες μάσκες προσώπου, αλλά και χεριών, όπως επίσης και να λευκάνετε τα δόντια σας. Εμείς όμως σας βρήκαμε τρόπο για να έχετε συνεχώς τα χέρια σας μαλακά.

Πως να έχετε μαλακά χέρια με μαγειρική σόδα

Αν τα χέρια σας είναι τραχιά και ξηρά, χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να μαλακώσετε το δέρμα σας. Ανακατέψτε λίγη σόδα με νερό και σαπούνι και κάντε πολύ καλό μασάζ στα χέρια σας. Ξεπλύνετε τα χέρια σας με χλιαρό νερό. Αυτή η μέθοδος καταπολεμά επίσης τις μυρωδιές που μένουν μετά την προετοιμασία των γευμάτων.

Μαγειρική σόδα χέρια

Πηγή εξωτερικής & εσωτερικής φωτογραφίας Pixabay/slavoljubovski

Μαγειρική σόδα και στα μάτια

Η μαγειρική σόδα έχει άπειρες ιδιότητες με περισσότερες από αυτές ωστόσο να είναι μαγειρικές αλλά και καθαριότητας. Βέβαια, υπάρχουν πολλά μυστικά ομορφιάς τα οποία μπορείς επίσης να δημιουργήσεις με μια απλή κουταλιά της σόδας.

Εμείς σας βρήκαμε ένα σούπερ κόλπο για να εξαφανίσετε τρία μεγάλα προβλήματα κάτω από τα μάτια σας. Ποια είναι αυτά; Οι σακούλες, οι μαύροι κύκλοι και τα πρησμένα βλέφαρα.

Το μείγμα με μαγειρική σόδα για γύρω από τα μάτια:

Συστατικά:

  1. 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  2. 1 φλιτζάνι χλιαρό χαμομήλι

Οδηγίες:

  • Προσθέστε και ανακατέψτε τη σόδα με το τσάι χαμομηλιού και στην συνέχεια βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε αυτό.
  • Εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας και αφήστε το να σταθεί για 15 λεπτά. Μετά το τέταρτο μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας και απλώστε ένα καλλυντικό έλαιο, όπως λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο κ.α..
  • Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα σε τακτική βάση, προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματα της όψης των ματιών και να αναζωογονήθει το δέρμα σας.