Εξαφανίστε τα σπυράκια από το πρόσωπό σας με ασπράδια αυγών - Η διαδικασία

Γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόστος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
pixabay.com/Kjerstin_Michaela
pixabay.com/Kjerstin_Michaela

Συνήθως ξυπνάτε ευτυχισμένες κάθε πρωί στο άκουσμα ότι ξημερώνει μια καινούργια ημέρα για εσάς, αλλά αν σταθείτε μπροστά από το καθρέφτη και δείτε ένα κόκκινο πρησμένο σπυράκι στο πρόσωπό σας, τότε η διάθεση σας μπορεί να πέσει κατακόρυφα.

Αυτό μπορείτε να το αφήσετε έτσι όπως είναι ή να προσπαθήσετε να κάνετε μερικές εύκολες και σπιτικές θεραπείες προκειμένου να αφαιρέσετε τα σπυράκι σας, νωρίτερα. Εδώ είναι οι μερικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από σπυράκια εύκολα και γρήγορα.

Χρησιμοποιήστε ασπράδια αυγών

Τα πλούσια σε πρωτεΐνες ασπράδια αυγών μπορεί να σας σώσουν την ημέρα. Πάρτε ένα αυγό και διαχωρίστε τους κρόκους από τα ασπράδια. Τα ασπράδια θα πρέπει να συλλέγονται στο κύπελλο και ο κρόκος θα μείνει πίσω στο μισό κέλυφος. Εφαρμόστε τα ασπράδια των αυγών πάνω στα σπυράκια, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Αφήστε τα να στεγνώσουν εκεί όλο το βράδυ. Πλύντε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό το πρωί για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Χρήση μυλόξυδου

σπυράκια

Μπορείτε να βάλετε ξύδι μήλου μηλίτη για να αντιμετωπίσετε τα σπυριά σας. Βοηθά να σκοτώσει τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τα σπυράκια. Το μηλόξυδο (δείτε εδώ που αλλού βοηθάει το μηλόξυδο) είναι αλκαλικό στη φύση και βοηθά στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος. Σε αυτό το ισορροπημένο pH είναι δύσκολο για τα βακτήρια να επιβιώσουν. Μην εφαρμόζετε πολύ, δεδομένου ότι μπορεί να κάνει το δέρμα σας ξηρό.

Φλούδα μπανάνας

Όπως και οι μπανάνες είναι χρήσιμες για το δέρμα, οι φλούδες είναι επιπλέον αποτελεσματικές για την αφαίρεση των σπυριών. Η φλούδα έχει λουτεΐνη, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και επιτρέπει την ανάπτυξη των υγιών κυττάρων.

  • Αφού έχετε ξεφλουδίσει την μπανάνα, τώρα τρίψτε τη φλούδα στο πρόσωπό σας σε μια κίνηση κυκλική για να ανακουφιστείτε από την ερυθρότητα και ανησυχία που προκαλείται από σπυράκι ή την ακμή.
  • Όταν τελειώσετε με το τρίψιμο του πρόσωπού σας με τη φλούδα, περιμένετε το ελάχιστο για 25 έως 30 λεπτά για να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύντε.