Ariana Grande: Ποιές αισθητικές επεμβάσεις σταμάτησε να κάνει & γιατί δεν φοβάται πια τα σημάδια του χρόνου;

Η κούκλα τραγουδίστρια εξομολογείται...

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Φρένο στα botox και τα ενέσιμα fillers χειλιών φαίνεται ότι έχει βάλει εδώ και καιρό η δημοφιλής πριγκίπισσα της ποπ. Έτσι, τώρα η πανέμορφη Ariana Grande δηλώνει υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, την οποία και υποστηρίζει φανατικά γυρίζοντας την πλάτη σε οτιδήποτε είναι πιο επεμβατικό. (δες και γιατί το πυρίτιο είναι το πιο πολύτιμο «συστατικό» για υγιές δέρμα, λαμπερά μαλλιά & δυνατά νύχια)

Τι είπε η Ariana Grand για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε γνωστό κανάλι στο youtube για λογαριασμό ενός γνωστού γυναικείου αμερικανικού περιοδικού αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε κάνει αρκετές φορές botox για να έχει πάντα μια φρέσκια και νεανικό όψη αλλά και ενέσιμα στα χείλη της προκειμένου να φαίνονται πιο ζουμερά.

Arigana Grande
Instagram

Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια η στάση της απέναντι στις αισθητικές επεμβάσεις έχει αλλάξει εντελώς και πλέον αποδέχεται τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι με τις όποιες ατέλειές του.

Κάπως έτσι, η Ariana Grande, η οποία πλέον έχει κλείσει τα 30, φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της τα beauty looks της με τα πολύ μακριά μαλλιά, το έντονο eyeliner στα βλέφαρα και όλα όσα συμπλήρωναν την εικόνα της στο παρελθόν και να αγαπά τα φυσικά της χαρακτηριστικά τονίζοντάς τα με πιο natural τρόπο.

Η ίδια δηλώνει πλέον χαρακτηριστικά: «Θέλω να βλέπω στο πρόσωπό μου τις ρυτίδες που έχω κερδίσει με το πέρασμα του χρόνου», και συνεχίζει: «Ελπίζω οι λεπτές γραμμές γύρω από το χαμόγελό μου να γίνονται όλο και πιο βαθιές και να γελάω όλο και περισσότερο. Γιατί τελικά το να γερνάς μπορεί να είναι κάτι τόσο όμορφο και δημιουργικό, χωρίς να σου δημιουργεί ανασφάλειες». Way to go... Ariana!