Φαίη Σκορδά: Με φλογερό κόκκινο κραγιόν έβαλε «φωτιά» στο Instagram!

H παρουσιάστρια υιοθέτησε την πιο καυτή τάση στα χείλη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του «Fay's Time», Φαίη Σκορδά, ξέρει πως να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω αλλά κα να ρίχνει το Instagram! Έτσι, δεν δίστασε να υιοθετήσει την πιο καυτή τάση στα χείλη φορώντας ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν που ανέδειξε μοναδικά την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. (δες και τη Ζέτα Μακρυπούλια που υιοθέτησε το Barbiecore makeup που είναι και αυτό ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν)

Η Φαίη Σκορδά με κόκκινο κραγιόν έριξε το Instagram

Κούκλα όπως πάντα, η καλλονή παρουσιάστρια υιοθέτησε την πιο hot τάση της σεζόν για το μακιγιάζ της επιλέγοντας ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που τόνισε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό beauty look.

Φαίη Σκορδά
Instagram

Πως το συνδύασε

Το έντονο κραγιόν στα χείλη προϋποθέτει ένα διακριτικό μακιγιάζ σε βλέφαρα και ζυγωματικά. Έτσι, επίλεξε γήινες αποχρώσεις για το μακιγιάζ των ματιών της, οι οποίες σε συνδυασμό με ένα ροζ-ροδακινί ρουζ δημιούργησαν το τέλειο combo για το beauty look της.

Κάν'το εύκολα & απλά με λίγες κινήσεις

  • Ξεκίνα χτίζοντας τη σωστή βάση για το μακιγιάζ του. Έτσι, αφού φροντίσεις καλά την επιδερμίδα σου άπλωσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup για να καλύψεις τυχόν ατέλειες και να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη βάση για το πρόσωπό σου.
  • Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκούρα καφέ σκιά δημιουργώντας ένα ανάλαφρο smokey eye look, που θα συμπληρώσεις με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.
  • Μόλις τελειώσεις άπλωσε κατά μήκος των ζυγωματικών σου μερικές πινελιές από ένα ροζ-ροδακινί ρουζ.
  • Τώρα πριν εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν σου πέρασε από τα χείλη σου μια ιδέα από ένα υγρό makeup ή μια πούδρα που θα δώσει έξτρα διάρκεια στο χρώμα των χειλιών σου και μετά με ένα μολύβι χειλιών σε παρεμφερή απόχρωση σχημάτισε το περίγραμμά τους.
  • Αφού ολοκληρώσεις με το περίγραμμα γέμισε τα χείλη σου με το μολύβι και μετά άπλωσε το κραγιόν σου ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών σου και είσαι έτοιμη!