Η Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε το Barbiecore makeup που είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν!

Δες πως το πετύχεις σε λίγες κινήσεις με τα κατάλληλα προϊόντα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε το Barbiecore makeup που είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν!

H κούκλα παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», Ζέτα Μακρυπούλια, ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν πιο όμορφη από ποτέ. (δες και τη φθινοπωρινή ρουτίνα των αγαπημένων μας σταρ για τέλεια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι)

Ένα από τα πρώτα look που υιοθέτησε ήταν ένα κλασικό μακιγιάζ σε γήινες και ροζ αποχρώσεις ακολουθώντας τη hot τάση του barbiecore makeup, ενώ για χτένισμά της επίλεξε ένα ψηλό σινιόν, που έδεσε τέλεια με το μακιγιάζ της. (ανακάλυψε και ένα ακόμη sweet & girly beauty look που υιοθέτησε η Ζέτα Μακρυπούλια) Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

How to copy το Barbiecore makeup της Ζέτας Μακρυπούλια που είναι hot φέτος το φθινόπωρο

  • Αφού φροντίσεις καλά την επιδερμίδα σου πέρασε μια ιδέα από ένα υγρό ή κόμπακτ makeup σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.
  • Μόλις τελειώσεις άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε σκούρα καφέ απόχρωση και δημιούργησε ένα smokey eye εφέ συμπληρώνοντας το μακιγιάζ των ματιών με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

Ζέτα Μακρυπούλια
Instagram

  • Στη συνέχεια άπλωσε κατά μήκος των ζυγωματικών σου λίγο ροζ ρουζ, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα υγρό κραγιόν σε σκούρα ροζ απόχρωση.
  • Σε ό,τι αφορά το hair-look σου μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό στιλιζαρισμένο σινιόν που θα στερεώσεις καλά με μερικά τσιμπιδάκια αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν μπροστά. Για τέλειο κράτημα ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών.

Tip:

Για ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα επένδυσε σε μια εντατική μάσκα ματιών που θα φροντίσει την επίμαχη περιοχή χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις