Celebrity skincare: Αυτή είναι η φθινοπωρινή ρουτίνα των αγαπημένων μας σταρ για τέλεια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι!

Μάθαμε όλα όσα κάνουν οι top παρουσιάστριες της TV για να είναι πιο λαμπερές από ποτέ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες επέστρεψαν δυναμικά στη μικρή οθόνη για να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν πιο ανανεωμένες από ποτέ! (δες και το Bubble bob, το πιο cool καρέ που ήρθε για να μείνει αυτό το φθινόπωρο)

Με νέα και ανανεωμένα looks οι λαμπερές πρωταγωνίστριες λίγο πριν ριχθούν στη δική τους τηλεοπτική μάχη φρόντισαν να ανανεώσουν τη ρουτίνα ομορφιάς τους για να είναι στα καλύτερά σου και φέτος το φθινόπωρο. (δες και ένα ολοκληρωμένο οδηγός φροντίδας για βελούδινο σώμα μετά τις διακοπές)

Τα καλά κρυμμένα μυστικά των αγαπημένων μας σταρ για τέλεια επιδερμίδα

Για μια καλοφροντισμένη όψη, που ακτινοβολεί λάμψη και ζωντάνια οι πανέμορφες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης ακολουθούν τη δική τους ιεροτελεστία φροντίδας με εξειδικευμένες θεραπείες αλλά και προϊόντα ομορφιάς που τις βοηθούν να διατηρήσουν τη νεανική τους επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή. Πάρε μια μικρή γεύση...

Φαίη Σκορδά

Λάτρης των φυσικών και vegan προϊόντων ομορφιάς, η λαμπερή παρουσιάστρια του «Fay's Time» δεν αποχωρίζεται με τίποτα ένα απαλό απολεπιστικό προσώπου με βασικά συστατικά το κοκούτσι ελιάς και τη μαστίχα, που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χαρίζοντας λάμψη καθώς και μια κρέμα τριπλής δράσης. Η συγκεκριμένη κρέμα για την Φαίη Σκορδά έχει ενυδατική και συσφικτική δράση, ενώ ακόμη προστατεύει από τη μπλε ακτινοβολία των ηλεκτρονικών συσκευών και είναι και ιδανική ως βάση για το μακιγιάζ της.

Σίσσυ Χρηστίδου

Οι συχνές επισκέψεις στο δερματολόγο της, Στέλιο Αγγελίδη, αποτελούν για την κοκκινομάλλα παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι!» μια ρουτίνα ομορφιάς, που δεν αλλάζει με τίποτα, ειδικά μετά τις διακοπές. Και αυτό γιατί η εξειδικευμένη φροντίδα και οι θεραπείες προσώπου που της προτείνει βοηθούν την πανέμορφη Σίσσυ Χρηστίδου να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό και λαμπερό χωρίς ατέλειες.

Μπέττυ Μαγγίρα

Η όμορφη παρουσιάστρια του «Ι Love ΣΟΥ ΚΟΥ», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, φροντίζει να διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια και λαμπερή κάνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα botox-όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια. Ακόμη, η Μπέττυ Μαγγίρα, επιλέγει εξειδικευμένες θεραπείες ενυδάτωσης που χαρίζουν θρέψη στο δέρμα της και διατηρούν το πρόσωπό της δροσερό και νεανικό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του ανανεωμένου «Shopping Star», Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι ιδιαίτερα σχολαστική με την περιποίηση της επιδερμίδας της. Έτσι, μετά από τις διακοπές κάνει το δικό της restart για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Τι περιλαμβάνει αυτό; Μια ήπια απολέπιση, τόνωση αλλά και ενυδάτωση με σούπερ θρεπτικές μάσκες προσώπου. Φυσικά από την ιεροτελεστία φροντίδας της δεν λείπει η στοχευμένη περιποίηση για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών της.

Κατερίνα Καραβάτου

Πίσω από τη νεανική όψη της γλυκιάς παρουσιάστριας του «My Style Rocks» βρίσκεται η στοχευμένη φροντίδα με τα κατάλληλη προϊόντα περιποίησης. Έτσι, παρότι η Κατερίνα Καραβάτου έχει αποκαλύψει ότι λόγω ιατρικού προβλήματα δεν μπορεί να κάνει botox δεν σταματά να πειραματίζεται με διάφορα προϊόντα προκειμένου να καταλήξει στην ιδανική φόρμουλα για τις ανάγκες την επιδερμίδα της.

Τζένη Μελιτά

Η μπριόζα παρουσιάστρια του «Πρωίαν σε είδον», που μόλις πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη, δεν αμελεί την φροντίδα του προσώπου της. Η Τζένη Μελιτά, έχει δηλώσει ότι ακολουθεί μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς-την οποία θα ζήλευαν ακόμη και οι Κορεάτισσες- που ξεκινά από τον καλό καθαρισμό και συμπληρώνεται μεταξύ άλλων από έναν ορό με βιταμίνη C, ενώ βασικό συστατικό για την όμορφη και λαμπερή όψη της είναι η καλή απολέπιση και η θρέψη με ενυδατικές μάσκες προσώπου, που κάνει μια φορά την εβδομάδα.