Ξηρό δέρμα το χειμώνα; Αυτά τα beauty hacks θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις απαλό & βελούδινο σώμα!

Έτσι θα νικήσεις την ξηροδερμία!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του χειμώνα! Φρόντισε λοιπόν το σώμα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου λεία και απαλή σαν βελούδο αποτρέποντας τυχόν ξηρότητα και αφυδάτωση από τις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και από την υγρασία. (δες και 5 κρέμες προσώπου που θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα όσο δεν φαντάζεσαι! Που θα τις βρεις & πόσο κοστίζουν)

Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι κατάλληλες ενυδατικές κρέμες και λοσιόν σώματος, που θα σου προσφέρουν την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη για το δέρμα σου αλλά και μερικές απλές αλλά χρήσιμες συμβουλές για δέρμα σαν βελούδο!

Βeauty hacks για απαλό & βελούδινο σώμα το χειμώνα

  • Ξεκίνα χρησιμοποιώντας ένα ήπιο απολεπιστικό σώματος, που χάρη στις ευεργετικές του ιδιότητες θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου προετοιμάζοντάς το κατάλληλα για να υποδεχθεί την ενυδατική κρέμα σώματος.
  • Μετά το μπάνιο φρόντισε να ταμπονάρεις προσεκτικά το δέρμα σου με μια βαμβακερή πετσέτα πριν εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα.

    bodycarewinter
    Unsplash


  • Η επιλογή της κατάλληλης κρέμας σώματος εξαρτάται κυρίως από τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Στην περίπτωση που έχεις λιπαρό δέρμα προτίμησε μια ανάλαφρη λοσιόν σώματος, ενώ για σένα που έχεις ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα ένα body butter είναι ιδανικό για τη δική σου περίπτωση καθώς προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.
  • Για το πολύ αφυδατωμένο δέρμα ιδανικά είναι και τα έλαια σώματος, που χαρίζουν σούπερ ενυδάτωση εφαρμόζοντας λίγες μόνο σταγόνες.