Ξηρή επιδερμίδα; Δες 5 κρέμες που θα την ενυδατώσουν όσο δεν φαντάζεσαι! Που θα τις βρεις & πόσο κοστίζουν;

Χάρισε στο δέρμα σου τη θρέψη που έχει ανάγκη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα θέλει τη δική της εξειδικευμένη φροντίδα για να παραμένει αλλά και να διατηρείται σωστά ενυδατωμένη χωρίς ίχνος ερεθισμών ή κοκκινίλες. (δες και για τον καθαρισμό προσώπου, πότε πρέπει να γίνεται & ποια προϊόντα είναι ιδανικά για τον τύπο της επιδερμίδας σου)

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που πρέπει να επιλέγεις πολύ προσεκτικά ήπιες συνθέσεις καθαριστικών προϊόντων αλλά και σούπερ ενυδατικές φόρμουλες για τις κρέμες προσώπου σου προκειμένου να ενυδατώσεις σε βάθος το δέρμα σου κλειδώνοντας παράλληλα την υγρασία.

5 κρέμες για έξτρα θρέψη της ξηρής επιδερμίδας. Που θα τις βρεις & πόσο κοστίζουν;

Αυτές είναι οι πλούσιες ενυδατικές κρέμες που ξεχωρίσαμε για εσένα προκειμένου να βάλεις φρένο στη ξηρή επιδερμίδα.

frezyderm_moisture

Ενυδατική κρέμα για το ξηρό δέρμα, Moisturizing Rich Cream, Frezyderm, €31,38 (στα Φαρμακεία)
H πλούσια σύνθεσή της ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα, ενώ παράλληλα σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η μη λιπαρή υφή της χαρίζει απαλή, ελαστική και βελούδινη επιδερμίδα, που ακτινοβολεί λάμψη ικαι υγεία.

garnier_moisture

Eνυδατική κρέμα, Skin Naturals, Hyaluronic Aloe Cream, Garnier, €9,18
H βιολογική αλόη της σύνθεσης, ενυδατώνει και δροσίζει την επιδερμίδα, ενώ το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, "κλειδώνει" την υγρασία και τονώνει την επιδερμίδα.

Vichy_moisture

Κρέμα προσώπου Aqualia Thermal Riche Cream 50ml για τις ξηρές εως πολύ ξηρές επιδερμίδες, Aqualia Thermal Rich, Vichy, 22,57 (στα Φαρμακεία)
Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης όπως: το υαλουρονικό οξύ, το ευεργετικό Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy και το φυτικό σάκχαρο μανόζη χαρίζει εντατική ενυδάτωση.

avene_moisture

Ενυδατική κρέμα πλούσιας υφής, Eau Thermale, Hydrance Optimale Rich, Avene, 23,37 (στα Φαρμακεία)
Η πολύτιμη σύνθεσή της ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, ενώ παράλληλα το ανακουφίζει το δέρμα καταπραϋνόντας τυχόν ερεθισμούς.

radiant_moisture

24ωρη ενυδατική κρέμα, 24HR Cream SPF15, Radiant, €22
Η καινοτόμα τεχνολογία ενυδάτωσης και επανόρθωσης της φόρμουλας διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα, βελτιώνοντας ορατά την όψη της. Επιπλέον, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.