Bubble bob: To πιο cool καρέ που ήρθε για να μείνει αυτό το φθινόπωρο!

Το έχουν ήδη τιμήσει οι αγαπημένες μας inlfuencers

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Elsa Hosk, Hailey Bieber
Instagram: Elsa Hosk, Hailey Bieber

Μια νέα εκδοχή του καρέ, που ήρθε για να μείνει, κάνει την δυναμική της εμφάνιση φέτος το φθινόπωρο. (δες και έναν οδηγό φθινοπωρινής φροντίδας με τα κατάλληλα προϊόντα για βελούδινο σώμα).

Το Bubble bob αποτελεί ένα hot hair cut που χάρη στο καμπυλωτό του σχήμα κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου χαρίζοντας μια φρέσκια και δροσερή νότα στο στιλ σου αλλά και στα μαλλιά σου. (δες και το ανεπιτήδευτο beauty look που υιοθετησε η Φαίη Σκορδά για τη νέα σεζόν)

Να γιατί πρέπει να επιλέξεις το Bubble bob αυτό το φθινόπωρο!

Γιατί είναι ανάλαφρο και αέρινο και επειδή προσφέρει όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού χαρίζει στα μαλλιά απίστευτη πυκνότητα. Έτσι, το κάνει ιδανικό ακόμη και εάν έχεις λεπτά και αδύναμα μαλλιά γιατί δίνει την ψευδαίσθηση του όγκου, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει τέλεια το πρόσωπό σου.

Chaira Ferragni
Instagram: Chiara Ferragni


Εύκολο & γρήγορο styling

Ένας ακόμη λόγος για να το προτιμήσεις είναι γιατί μπορείς να το φορμάρεις σε χρόνο dt και μάλιστα χωρίς να χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις πολλά εργαλεία ή προϊόντα styling. Απλά χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ για να γυρίσεις τα μαλλιά σου τούφα-τούφα προς τα μέσα και είσαι έτοιμη!

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις