H Φαίη Σκορδά υιοθέτησε το πιο ανεπιτήδευτο beauty look που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση!

Υπέροχη με natural makeup look η πανέμορφη παρουσιάστρια

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

H κούκλα παρουσιάστρια του "Fay's Time", Φαίη Σκορδά, ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν πιο ανανεωμένη από ποτέ! (δες την αγαπημένη παρουσιάστρια με ένα ακόμη hot μακιγιάζ)

Μάλιστα για μια από τις πρώτες εμφανίσεις της επίλεξε ένα natural beauty look, που έδεσε τέλεια με ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ για τα μαλλιά της. (δες πως να υιοθετήσεις και το glowing skin αυτό το φθινόπωρο)

Ανακάλυψε πως να το αντιγράψεις και εσύ με λίγες μόνο κινήσεις.

Δες πως θα υιοθετήσεις βήμα-βήμα το minimal beauty look της Φαίης Σκορδά

  • Σε καθαρό πρόσωπο άπλωσε μια πλούσια ενυδατική κρέμα.
  • Μόλις απορροφηθεί καλά εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup σε μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό για ομοιομορφία και κάλυψη των ατελειών.

Φαίη Σκορδά
Instagram

  • Αφού τελειώσεις πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε καφέ απόχρωση και συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια με δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα.
  • Μετά με ένα μεγάλο πινέλο άπλωσε λίγο ρουζ σε φυσική απόχρωση κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα υγρό κραγιόν σε ματ nude τόνο.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ δημιούργησε ένα wavy εφέ γυρίζοντας προσεκτικά τούφα-τούφα.

Bonus tip

Για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα χρησιμοποίησε μια δροσιστική μάσκα ματιών που θα ενυδατώσει σε βάθος την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Έτσι, το βλέμμα σου θα δείχνει λαμπερό και θα αναδείξει και το μακιγιάζ σου.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις