Το minimal- chic beauty look της Ελένης Τσολάκη είναι ό,τι πιο hot φέτος για το φθινόπωρο!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια υιοθετεί το πιο φυσικό μακιγιάζ για να καλωσορίσει τη νέα σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H πανέμορφη παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη είναι πανέτοιμη να αναλάβει το καθημερινό πρωινό του Open, μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι. (δες και μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Instagram)

Έτσι ακόμη και στις συσκέψεις του καναλιού προτιμά natural μακιγιάζ σε γήινους τόνους, όπως έκανε και για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις τονίζοντας την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της, ενώ για τα μαλλιά της επιλέγει το αγαπημένο της wavy hair-look. (δες ένα ακόμη minimal chic beauty look που υιοθέτησε πρόσφατα και η Αθηνά Οικονομάκου)

ελένη τσολάκη
Instagram


Πως να κάνεις copy το minimal- chic beauty look της Ελένης Τσολάκη

  • Σε καθαρή επιδερμίδα άπλωσε έναν αντηλιακό ορό σε μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό.
  • Μόλις απορροφηθεί καλά εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup που θα σου χαρίσει ήπια κάλυψη και ομοιομορφία.
  • Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε καφέ απόχρωση και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Για μια sun-kissed επιδερμίδα άπλωσε κατά μήκος των ζυγωματικών σου μια μπρονζέ πούδρα, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα κραγιόν σε γήινη ματ απόχρωση.
  • Σε ό,τι αφορά στο hair-look σου χρησιμοποίησε μια ιδέα από έναν αφρό μαλλιών και δημιούργησε με τα δάκτυλά σου αυτό το κυματιστό εφέ.

Tip για τέλεια φρύδια

Τόνισε τα φρύδια σου με μια ειδική μάσκαρα στον ίδιο τόνο με το φυσικό σου χρώμα για να δώσεις την ανάλογη ένταση στο βλέμμα.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις