Eurovision: Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο Β' Ημιτελικός με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

ΣΟΚ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Eurovision Song Contest/FB
Eurovision Song Contest/FB

Τι κι αν ήταν άρρωστη, τι κι αν έπαιρνε κάθε τρεις ώρες φάρμακα για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να μην χειροτερέψει. Η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι και την λαμπρή εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης 9/5 στον Β ημιτελικό της Eurovision κατάφερε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να στείλει την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/5!

Το ελληνικό κοινό, όπως φάνηκε με τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώθηκαν στα μηχανάκια της AGB, ήταν συντονισμένο και δεν έχασε δευτερόλεπτο από τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Eurovision έπιασε κορυφή!

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Η χειρότερη θέση κοστίζει 233 ευρώ - Πόσο κάνει ένα εισιτήριο για να την δεις από κοντά;

44,5% στο δυναμικό κοινό και 38,55% στο γενικό είχε πολύ καιρό να δει η τηλεόραση! Η ΕΡΤ σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης και ανυπομονούμε πως και πως για το Σάββατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 54,6!

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την εμφάνισή της

«Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε με τον τρόπο μας, τη γλώσσα μας και να μοιραστούμε τον πολιτισμό και τους χορούς μας. Χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας», σημείωσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα και όλοι θέλουν να φέρει στη χώρα μας την Eurovision το 2025.

Σχετικά με το τραγούδι και το video clip της, ξεκαθάρισε: «Το τραγούδι δεν έχει τουριστική χροιά αλλά το βίντεο κλιπ έχει. Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που κυριαρχούν γύρω από την εικόνα της Ελλάδας. Για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ για να αναδείξω και την άλλη μας πλευρά».

Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό! Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή, ο χωρισμός που την στιγμάτισε και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

  1. Σουηδία
  2. Ουκρανία
  3. Γερμανία
  4. Λουξεμβούργο
  5. Ολλανδία
  6. Ισραήλ
  7. Λιθουανία
  8. Ισπανία
  9. Εσθονία
  10. Ιρλανδία
  11. Λετονία
  12. Ελλάδα
  13. Ηνωμένο Βασίλειο
  14. Νορβηγία
  15. Ιταλία
  16. Σερβία
  17. Φινλανδία
  18. Πορτογαλία
  19. Αρμενία
  20. Κύπρος
  21. Ελβετία
  22. Σλοβενία
  23. Κροατία
  24. Γεωργία
  25. Γαλλία
  26. Αυστρία