Kendall Jenner: Η "κόλαση" που βίωσε για 2 μήνες - «Αυτή είναι η ζωή! Πάντα θα ζω αυτά τα συναισθήματα»

Η "μάχη" που έδωσε με το άγχος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO/Instagram - kendalljenner
NDPPHOTO/Instagram - kendalljenner

H Kendall Jenner σε συνέντευξη της στο Vogue μίλησε μέσα από την καρδιά της για την "μάχη" εδώ και 20 χρόνια που δίνει με το άγχος. Το κορυφαίο μοντέλο παραδέχτηκε πως τους τελευταίους δυο μήνες βίωσε την κόλαση, νιώθωντας πιο λυπημένη από ότι συνήθως.

Η 28χρονη Kendall έχει αναφερθεί ξανά στην αγχώδη διαταραχή την οποία αντιμετωπίζει από μικρή, έχοντας παραδεχθεί πως υπάρχουν φάσεις που δεν ένιωθε καν ο εαυτός της.

Η εξομολόγηση της Kendall Jenner για το άγχος

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι ειλικρινής σχετικά με αυτό το θέμα. Στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ σταθερή, πραγματικά αισιόδοξη. Αλλά πέρασα δύο πολύ δύσκολους μήνες. Δεν ήμουν ο εαυτός μου και οι φίλοι μου το βλέπουν. Είμαι πιο λυπημένη από το συνηθισμένο. Είμαι πολύ πιο ανήσυχη από το συνηθισμένο. Οπότε, δεν πρόκειται να κάτσω εδώ και να συμπεριφέρομαι σαν να είναι όλα τέλεια. Αυτή είναι η ζωή. Πάντα θα ζω αυτά τα συναισθήματα», είπε στην συνέντευξη της.

«Σε προηγούμενες συνεντεύξεις, όταν κάποιος με ρωτούσε για την ψυχική μου κατάσταση, πάντα έλεγα "είμαι τέλεια αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό έχω αντιμετωπίσει"», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Μεταξύ άλλων, η Kendall Jenner δήλωσε πως προσπαθεί τελευταία να είναι πιο ενεργή μέσα στην ημέρα της, καθώς στο παρελθόν, άφηνε τις ημέρες να περνούν, ενώ ήταν ξαπλωμένη συνεχώς στο κρεβάτι της.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Kris Jenner ανακοίνωσε πως έχει όγκο!

Η ανάρτηση της

«10 χρόνια από τότε που ξεκίνησα το ταξίδι μου σε αυτόν τον κλάδο και νιώθω όλα τα συναισθήματα, αλλά κυρίως την ευγνωμοσύνη. Μπήκα σε αυτό νέα, νευρική, ενθουσιασμένη, πρόθυμη και επίσης, αβέβαιη για το πώς θα εξελισσόταν όλο αυτό. Έχω δει τον κόσμο και έχω γνωρίσει τόσους πολλούς απίστευτους ανθρώπους/δημιουργούς. Το μόντελινγκ άλλαξε τη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων για τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα στην πορεία.

Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που δούλεψε σκληρά, έμεινε πιστός σε μένα και φρόντισε για την ευημερία μου. Ευχαριστώ τη Vogue και την Άννα που είστε σταθεροί υποστηρικτές. Ζω το ονειρο μου. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω και να ξεκινήσω από την αρχή, θα το έκανα ξανά και απλώς θα αγκάλιαζα τον 17χρονο εαυτό μου και θα του έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά! θα ήμουν τόσο τυχερη να ζήσω άλλα 10+ χρόνια. Το ταξίδι δεν τελείωσε»