To minimal makeup είναι εδώ! Δες πως να το υιοθετήσεις με λίγες κινήσεις & τα κατάλληλα προϊόντα!

Το ανεπιτήδευτο φυσικό μακιγιάζ έρχεται ολοταχώς φέτος το φθινόπωρο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Chiarra Ferragni, Alessandra Ambrosio
Instagram: Chiarra Ferragni, Alessandra Ambrosio

Μπορεί οι τάσεις να έρχονται και να φεύγουν... όμως το να τονίζεις τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου μέσα από ένα φυσικό και ανεπιτήδευτο beauty look αποτελεί μια διαχρονική και κλασική επιλογή που πρωταγωνιστεί και αυτή τη σεζόν! (δες και το Red fever, που είναι άλλη μια hot τάση για τα χείλη σου φέτος το φθινόπωρο)

Εμπνεύσου λοιπόν από τις αγαπημένες σου celebrities και influencers, εφοδιάσου με τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία και υιοθέτησέ το minimal μακιγιάζ τώρα! (ανακάλυψε και τα mocha nails, που θα λατρέψεις φέτος το φθινόπωρο)

Πως να το πετύχεις το miminal makeup

Για να δημιουργήσεις ένα μινιμαλιστικό μακιγιάζ χρειάζεσαι ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ και εργαλεία, που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Το σημαντικό για να το υιοθετήσεις σωστά είναι το χτίσιμο της τέλειας βάσης, μέσα από ανάλαφρα makeup ή ενυδατικά προϊόντα με χρώμα σε συνδυασμό με την εφαρμογή πολυ-χρηστικών προϊόντων σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη.

Instagram
Miranda Kerr

Αλλά πρώτα... φροντίδα!

Πριν ξεκινήσεις το χτίσιμο της βάσης σου περιποιήσου σωστά την επιδερμίδα σου. Το καλοφροντισμένο και σωστά ενυδατωμένο πρόσωπο μπορεί να γίνει ο τέλειος καμβάς για να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου minimal beauty look.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις